Conform Daily Mail, nutriţionista care mai întâi a fost un fotomodel de succes are acum propria clinică dedicată celor interesaţi să piardă kilogramele în plus sănătos şi eficient

De-a lungul timpului, Gabriela a ajutat modelele, vedetele pop și prezentatorii de televiziune să îşi definească siluetele, iar la invitaţia jurnaliştilor a oferit câteva dintre cele mai importante sfaturi pe care le-a recomandat tuturor celor care au colaborat cu ea.

„1. Mâncaţi ușor seara și tratați-vă în timpul zilei.

«Mulți dintre pacienții mei nu renunţă nu se înţeleg chiar bine cu mesele de seară. Au un mic dejun minunat și un prânz cu adevărat bun, iar seara este momentul în care se tratează singuri. Ar trebui să fie invers.»

Alimentați-vă în timpul zilei cu carbohidrați și luați un mic dejun mai mare. Prăjiți pâinea, luați paste integrale sau risotto pentru prânz, împreună cu proteine ​​și legume. Dar cu cina nu vă lăsaţi purtaţ de val şi încercați să rămâneți la un nivel cu adevărat scăzut în ceea ce priveşte cerealele și amidonul suplimentar.

Nu bea cafea pe stomacul gol

Cofeina este un stimulent care generează eliberarea de glucoză din ficat, ceea ce mai departe aduce un pic de zahăr în sânge, iar asta înseamnă că poftele pot lovi.

Limitați alcoolul

«Nu le spun oamenilor să nu bea alcool, dar este o idee bună să-l limitaţi dacă încercați să slăbiţi. Lipiți-vă de băuturile curate precum vodka și tequila servite cu multă gheață și apă minerală.

Adăugați sucul de citrice și stați departe de mixere. O regulă pe care o dau pacienților mei este să bea un pahar de alcool urmată de un pahar cu apă.»

Nu tăiați carbohidrații, zahărul sau produsele lactate

«Nu le spun clienților să taie nimic. Nimicul este interzis doar dacă au intoleranță. În schimb, gândiți-vă la calitatea carbohidraților și optați pentru cereale integrale şi legume. Și nu adăugați zahăr la nimic…»

Combinați fibre și proteine ​​pe parcursul zilei

Introducerea proteinei cu un carbohidrat complex va încetini eliberarea zahărului din sânge, astfel încât veți avea niveluri de energie stabile pe tot parcursul zilei.

Gândiți-vă la proteine ​​înainte de a ajunge la o gustare dulce

«Eu sunt o susţinătoare fermă a gusturărilor bogate în proteine, adică! Dacă suferiți de o criză de după-amiază, recomand pacienților mei să aibă o pudră proteică de înaltă calitate, câteva felii de curcan, un iaurt sau o bucată de brânză. Acest lucru va opri nevoia de a avea unul sau prea mulți biscuiți! Un truc simplu, dar eficient!»

Încercați acest troc ușor: schimbați înghețata cu iaurtul de casă

Amestecă niște iaurt rămas cu fructe înghețate, pune un pic de miere pentru a-l îndulci și pune-l la congelator. Simplu și delicios!

Nivelul glicemiei este cheia!

«Echilibrul glicemiei este incredibil de important», spune Gabriela. «O fac ca un prim pas cu fiecare dintre clienții mei, deoarece am constatat că este una dintre cele mai ușoare modificări pe care le pot face şi care are cel mai mare efect.

Nu doar pentru pierderea în greutate, ci și pentru nivelul de energie, pentru un somn mai bun. Este un instrument minunat și ușor pentru a vă îmbunătăți calitatea vieții.»

Nivelul glicemiei noastre dictează cât de flămânzi și energici ne simțim. Ne simțim cel mai bine atunci când este în echilibru. Dacă glicemia pică, insulina este eliberată pentru a o suprima și cantitățile în exces de insulină pot îngreuna pierderea în greutate.

Dar, dacă mâncăm cantitatea potrivită de proteine ​​și fibre pe parcursul zilei, putem ajuta la stabilizarea glicemiei în mod natural, prevenind un surplus de insulină, astfel încât corpurile noastre să ne folosească energia stocată; grăsimea corporală!

«Le recomand pacienților mei să încerce să mănânce o masă sănătoasă la fiecare trei ore și jumătate pentru a încerca să-și mențină nivelul de zahăr din sânge», explică Gabriela. «Vă sugerez să aveţi proteine ​​la fiecare masă și, de asemenea, ca gustare la jumătatea după-amiezii. Nu trebuie să fie carne… Fasole, legume, nuci, semințe și ouă»”, arată sursa citată.