Evenimentul Zilei > Justitie > Becali, despre scrisoarea condamnărilor de la CE:„Am fost CONDAMNAT DIN URĂ!” Ironii la adresa lui Năstase
Becali, despre scrisoarea condamnărilor de la CE:„Am fost CONDAMNAT DIN URĂ!” Ironii la adresa lui Năstase

Becali, despre scrisoarea condamnărilor de la CE:„Am fost CONDAMNAT DIN URĂ!” Ironii la adresa lui Năstase

Patronul Stelei, Gigi Becali, a fost inclus în scrisoarea adresată Comisiei Europene, în care s-au cerut condamnări pentru mai multe persoane din România.

Gigi Becali a declarat, în direct la România TV, că a aflat că va fi condamnat de la judecătorul care îi clasase dosarele în prima instanţă.

„Judecătorul care m-a achitat pe mine a spus că s-a pensionat că nu vrea să facă parte dintr-o justiţie condamnată. După ce am fost achitat în toate trei, apoi am fost condamnat în toate trei de Livia Stanciu şi Ionuţ Matei. Am fost condamnat din ură pentru credinţă şi din ură personală. Cred că din ură personală a lui Băsescu. Poate şi meritam. Cât a fost Băsescu la putere, nimic nu se întâmpla fără ştirea lui", a spus Becali ironizându-l pe fostul premier, Adrian Năstase care vorbise la România TV chiar înaintea sa.

"Mă onorează faptul că mă puneţi să vorbesc după Adrian Năstase. Înseamnă că sunt mai convingător. Vinul bun se bea la urmă", a declarat Becali.