Evenimentul ZileiSportBecali s-a enervat și a scos lista neagră. Ce urmează să se întâmple

Becali s-a enervat și a scos lista neagră. Ce urmează să se întâmple

Becali s-a enervat și a scos lista neagră. Ce urmează să se întâmple
Gigi becali, finanţatorul FCSB, a anunţat deja lista fotbaliştilor la care va renunţa, acum la sfârşit de an. Belu, Stan, Popa, Tsoumou, Hora, Gnohere sunt printre „remaniați”.

În capul listei este Bojidar Ciorbadjiski (24 de ani, fundaș central) care își va încheia cariera la FCSB după numai o jumătate de an.

Fotbalistul va reveni din ianuarie la ȚSKA Sofia. Ciorbadjiski nu ajucat decât în trei meciuri în Liga I.

Becali ar trebui să plătească 300.000 de euro ca să-l ia pe Ciorbadjiski definitiv de la ȚSKA Sofia și nu va da banii ăștia.

Internațional bulgar, cu 9 selecții, și titular la ȚSKA în ultimii patru ani, el a fost împrumutat la București pentru șase luni și cu un preț de transfer definitiv mic, nespecific unui fundaș tânăr și rulat în echipa națională.

În cele câteva luni cât a evoluat la FCSB, bulgarul a avut o evoluţie dezamăgitoare.

Gigi a pomenit recent și despre plecarea lui Gnohere, ofertat din Arabia Saudită cu un milion de euro.

Tsoumou e în situația în care se găsește și Ciorbadjiski, adică FCSB are dreptul să renunțe la el în ianuarie. Belu și Stan s-au lămurit de multă vreme că nu mai sunt doriți și există șanse ca amândoi să revină la Astra la începutul anului următor.

Nici Adi popa nu mai este dorit la FCSB, după ce a intrat în conflict cu patronul și cu antrenorul.

Din acest motiv, el nu a prins nici măcar lotul de 18 pentru meciuri. Popa spera să prindă echipa mai des, însă a bifat doar cinci partide ca titular, deși mijlocașul dreapta principal, Man, a lipsit multă vreme din cauza accidentărilor, potrivit gsp.ro


Accesează: