Evenimentul ZileiSportBecali își face praf un jucător: „E prea obraznic și prea nesimțit!”

Becali își face praf un jucător: „E prea obraznic și prea nesimțit!”

Becali își face praf un jucător: „E prea obraznic și prea nesimțit!”
Patronul FCSB, Gigi Becali, i-a poruncit antrenorului Bogdan Vintilă ca Adi Popa să nu mai joace niciun minut: „E prea obraznic și prea nesimțit!”. Fotbalistul a fost readus în vară la FCSB de MM Stoica și are un salariu imens, față de ce și cât joacă, 20.000 de euro.

Becali s-a simțit deranjat de comportamentul mijlocașului de 31 de ani, de comentariile acestuia critice după meciuri, dar și după înțepăturile publice la adresa antrenorului și patronului.

„Nu e o situaţie prea plăcută, este foarte frustrant să ştiu că sunt al cincilea, al şaselea, al şaptelea sau al nu ştiu câtelea pe postul meu, dar nu rămâne decât să mă pregătesc, să-mi văd de treabă, să intru bine şi să ajut echipa cum pot eu”, declara Popa după meciul cu Chindia, 2-1.

Ne puteți urmări și pe Google News

Latifundiarul din Pipera, spun surse din interiorul clubului, l-a sunat imediat pe antrenor: „Băi Bogdane! Să nu-l mai văd pe Popa în echipă! Da, tată? E prea obraznic și prea nesimțit. Nu merită. Să nu mai joace! Să nu mai fie în lot! Ai înțeles, da?!” .

Antrenorul a executat imediat ordinul patronului, iar de două meciuri Popa nu s-a mai aflat în lot! Întrebat de situația mijlocașului la finalul partidei cu Astra, Vintilă a driblat elegant răspunsul: „Ce să fie cu Adi Popa? E jucătorul echipei noastre și pentru acest meci nu s-a aflat în lot!”.

Adi Popa a vrut să părăsească FCSB-ul în această iarnă, dar și-a dat seama că n-ar putea ajunge la o altă echipă. Mijlocașul a fost deja legitimat în acest sezon la două echipe, Reading și FCSB, iar conform regulamentului internațional acesta nu poate să fie legitimat la o altă formație, informează gsp.ro.

 


Accesează: