„Dădeam la 11 fără un minut telefon”

În ciuda acestei triade de succes, Gigi Becali nu i-a prelungit contractul lui Gâlcă, iar tehnicianul a ajuns la Espanyol Barcelona.

Lăudat pentru că n-a acceptat să primească directive tactice de la finanțator, „Costelinho” a fost umilit miercuri seară de Becali. Acesta a povestit că dădea ordine chiar și în perioada în care se afla la pușcărie. Dacă nu eram eu şi nu mă băgam eu, se alegea praful.

La ora 11, se închidea telefonul la puşcărie. Dacă sunai la 11 fără un minut, rămânea telefonul deschis încă 45 de minute și puteai să vorbești. Dădeam la 11 fără un minut telefon, puneam telefonul pe un scaun și vorbeam ce trebuie să se facă. Și din pușcărie comandam tot”, a povestit Becali.

Finanțatorul spune că meritele lui Gâlcă sunt inexistente, atâta timp cât el a fost cel care a tăiat și sânzurat. „Am făcut schimbările şi am câştigat campionatul din puşcărie. Nu s-a respectat şi îl lăsa pe Latovlevici, cum am spus eu, ne calificam şi în Liga Campionilor.”

Gâlcă a intrat în clubul antrenorilor care au fost umiliți public de Becali. Membrii sunt Gică Hagi, Cristiano Bergodi, Dorinel Munteanu sau Victor Pițurcă.