Evenimentul Zilei > Monden > Becali a rămas fără cuvinte. Visele i-au fost spulberate tocmai de omul-cheie
Becali a rămas fără cuvinte. Visele i-au fost spulberate tocmai de omul-cheie

Becali a rămas fără cuvinte. Visele i-au fost spulberate tocmai de omul-cheie

Vestea că Gigi Becali va fi bunic a apărut la puțin timp după ce fiica lui cea mare s-a întors din luna de miere.

Latifundiarul din Pipera își dorește foarte mult nepoți, însă din păcate ginerele lui a spulberat pentru moment speranțele pentru cei care îl vedeau pe Becali cu nepoțelul de mână.

Teodora Becali are 24 de ani şi s-a căsătorit pe 12 ocrtombrie cu alesul inimii sale, Mihai, supranumit „prinţişorul de Dobroieşti”.

După nunta ca-n poveşti cu sute de invitaţi de la Palatul Snagov, Becali le-ar fimplătit şi luna de miere tinerilor însurăţei, o nuntă de miere ca-n filme. Teodora şi giberele lui Becali s-au distrat peste ocean, în destinaţii unde ajung doar milionarii.

Au zburat până în California, s-au plimbat prin Beverly Hills şi prin cele mai cunsoucte locuri din Hollyowood, cetatea filmului. Apoi, au făcut plajă în luxoasa insulă Bora Bora, unde o noapte de cauzare costă de la 500 de euro în sus.

Deşi soţul Teodorei are şi el o avere frumuşică, potrivit presei mondene, costurile lunii de miere în California şi Bora Bora au fost suportate exclusiv din buzunarul lui Gigi Becali, care a plătit aproximativ 30.000 de euro pentru cea mai frumoasă vacanță a fetei sale, anunță Antena3.