Evenimentul Zilei > Actualitate > Bebe Cotimanis și schimbat radical viața. Iubește cu foc o colegă actriță
Bebe Cotimanis și schimbat radical viața. Iubește cu foc o colegă actriță

Bebe Cotimanis și schimbat radical viața. Iubește cu foc o colegă actriță

Vârsta este doar o cifră pentru actorul Bebe (Constantin) Cotimanis. Împlinește 66 de ani și este mai îndrăgostit ca niciodată. De fapt, și-a schimbat radical viața.

Vârsta este doar o cifră pentru actorul Bebe (Constantin) Cotimanis. Împlinește 66 de ani și este mai îndrăgostit ca niciodată. De fapt, și-a schimbat radical viața.Bebe (Constantin) Cotimanis împlinește 66 de ani, pe 18 februarie. Doar o cifră în buletin. Actorul este îndrăgostit, a părăsit postul de televiziune PRO TV, s-a reinventat.

După 25 de ani, Bebe Cotimanis a părăsit postul de televiziune PRO TV unde a fost ”vocea” postului, a fost jurat și actor în seriale ale postului. Dar nu această mutare este singura schimbare din ultimii ani a actorului. La 62 de ani s-a căsătorit religios, apoi și-a părăsit soția pentru colega de scenă. Ce poveste!

Bebe Cotimanis și schimbat radical viața

Se spune că dragostea nu are reguli. Este și cazul lui Bebe Cotimanis care s-a însurat religios la 59 de ani, apoi și-a părăsit soția pentru altă femeie. De 3 ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Iulia Dumitru, colega lui de scenă.

Totul a început în timpul repetițiilor unei piese parcă predestinate: „Romeo și Julieta”, la Teatrul Alexandru Davila. „Ne-am văzut și asta a fost”, au spus cei doi actori, la „Vorbește lumea” (PRO TV).

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.