Evenimentul ZileiActualitateBeatrice Mahler, noi dezvăluiri: „Un pompier de la Marius Nasta lipsește de 6 luni”

Beatrice Mahler, noi dezvăluiri: „Un pompier de la Marius Nasta lipsește de 6 luni”

Beatrice Mahler, noi dezvăluiri: „Un pompier de la Marius Nasta lipsește de 6 luni”
Managerul de la Marius Nasta, Beatrice Mahler, a dezvăluit luni dimineață că un pompier de la Institut lipsește de mai bine de șase luni.

Noi dezvăluiri făcute de Beatrice Mahler despre incendiul de la Marius Nasta: „Un pompier lipsește de șase luni”.

Managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Capitală a vorbit despre incidentul petrecut duminică seara.

Beatrice Mahler dezvăluie că unitatea mobilă a fost verificată și nu prezenta probleme tehnice.

De asemenea, aceasta a mai spus și nimeni nu a fost rănit. Pacienții au fost doar mutați în alte saloane. Nu ar fi avut contact cu fumul.

Beatrice Mahler, dezvăluiri despre incendiul de la Marius Nasta

„Unitatea mobilă a fost deschisă vineri.

Trei pacienți au fost admiși chiar ieri în secția mobilă. Secția acum a fost închisă pentru că așa este normal. Este normal să avem proceduri prin care să facem curățenie generală.

Colegii care au sunat la 112 au declarat că au văzut flacără și fum. S-a stins foarte repede. Nici măcar extinctorul din sală nu a fost nevoie să fie folosit.

Ancheta va stabili cum s-a petrecut totul.

Unitatea mobilă a fost verificată. Nu a avut defecțiuni tehnice decât la nivelul liftului. Vineri dimineață a fost o intervenție și s-a rezolvat problema.

Nu au mai fost probleme tehnice. Emoția și teama din spitale, mai ales din Marius Nasta, unde infrastructura este veche, predomină. Orice miros de ars creează această panică.

Nu s-a sesizat o pană de curent. Celelalte generatoare nu au pornit. Fiecare secție are generator propriu”, a declarat Beatrice Mahler.

Beatrice Mahler: „Un pompier de la Marius Nasta lipsește de 6 luni”

De asemenea, managerul Institutului Marius Nasta, a mai dezvăluit că pompierul spitalului este în concediu de mai bine de 6 luni.

„Pompierul de la Institut lipsește de mai bine de șase luni. Este mereu în concediu medical, care este întrerupt doar de concediul de odihnă. Este greu, ca manager de spital, să lucrezi cu oameni care nu vor să lucreze.

Angajații și colegii mei s-au comportat exemplar. La scurt timp de la apelul la 112, toți cei din pavilionul Covid-19 s-au echipat și au intrat în zona roșie

Peste 24 de persoane s-a mobilizat și au făcut triajul pacienților. Le mulțumesc că au făcut față momentului.

Din informațiile mele, flăcările s-au stins repede, de la sine. Pacienții nu au simțit nimic. Îmi cer scuze în fața lor, sunt pacienți cu stare critică. O astfel de emoție nu este necesară pentru o asemenea persoană. Este normal ca într-un spital să fie o atmosferă de calm.

Pacienții au între 51 – 55 de ani”, a mai dezvăluit Beatrice Mahler luni dimineața.

Citiți și: Diana Șoșoacă, circ și isterie la „Marius Nasta”: Habar n-aveți legea, vai de capul vostru!


Accesează: