Evenimentul Zilei > International > BBC transmite informații de ultimă oră despre frumoasa româncă rănită la Londra
BBC transmite informații de ultimă oră despre frumoasa româncă rănită la Londra

BBC transmite informații de ultimă oră despre frumoasa româncă rănită la Londra

Sunt șanse mari ca starea de sănătate a româncei rănite în atacul terorist de pe podul Westminster din Londra s-ar putea ameliora semnificativ în perioada următoare. BBC a transmis că plămânii Andreei Cristea au început să se vindece.

Tânăra nu şi-a recăpătat cunoştinţa, dar starea ei este stabilă, după ce a suferit o intervenţie pe creier, pentru îndepărtarea unui cheag de sânge.

Rudele şi prietenii românilor răniţi la Londra au aflat despre atacul terorist de la televizor. Nu s-au gândit însă că tocmai cei dragi lor s-au transformat în ținte pentru un terorist.

„L-am sunat imediat ce am aflat de la știri ce s-a întâmplat. Era încă pe pod, striga întruna că nu o găsește pe Andreea, că nu știe unde se află. Mi-aş dori ca el să vină acasă, dar nu se poate despărţi de ea. Nu este pregătit emoţional să revină. Nu o va lăsa acolo și e normal! Andreea e o persoană extraordinară și ne rugăm pentru amândoi", a povestit mama românului pentru presa britanică, preluată de digi24.ro.

Şi prietenii cuplului aşteaptă veşti de la cei doi tineri.

„Nu pot explica ce am simțit când am văzut la știri! Erau un cuplu normal, iar șansele de a li se întâmpla asta erau de una la un milion! Cred că este foarte greu pentru Andrei. Cred că se simte distrus. (…) L-am sunat, dar nu a răspuns la telefon. Abia dacă vorbeşte cu cineva”, a spus un prieten de-al cuplului.

Românca rănită era în vacanţă la Londra împreună cu iubitul ei, care avea de gând să o ceară de soţie. În momentul atacului, cei doi se aflau pe Westminster Bridge. Tânăra a fost lovită în plin cu maşina de terorist şi a fost aruncată în Tamisa. Un echipaj al autorităţii portuare a scos-o din apă.