O bătrână de 73 de ani din Vaslui violată de Revelion de tatăl a trei copii

O bătrână de 73 de ani din Vaslui violată de Revelion de tatăl a trei copii

Bărbatul pe care bătrâna l-a indicat ca fiind agresorul care a intrat peste ea în casă se numește Fănel Munteanu are 42 de ani, este căsătorit, fiind și tatăl a trei copii.

O bătrână în vârstă de 73 de ani, din localitatea Bogdana-Voloșeni, comuna Stănilesti, județul Vaslui, a reclamat faptul că un individ a batjocorit-o, în noaptea de Revelion. Agresorul indicat de victimă este din aceeași localitate și are vârsta de 42 de ani, informează site-ul vasluian vrn.ro. „E o femeie singură, necăjită și nu se poate apăra de asemenea nenorociți. Grav este că nu e prima dată când intră peste ea, chiar și acum câteva luni a mai fost abuzată. Nu mai știm ce s-a întâmplat atunci, dacă indivizii au plătit pentru faptele lor. Stă într-o margine de sat și nu are pe nimeni aproape. Are o soră în sat, dar stă mai departe. Am înteles că în noaptea de Revelion s-a întâmplat”, au declarat sătenii pentru vrn.ro.

„Femeia ne-a sesizat faptul că a fost victima infracțiunii de viol, indicând ca autor pe un bărbat din aceeasi localitate, în vârstă de 42 de ani”, a precizat, pentru vrn.ro inspectorul Mihaela Straub, purtător de cuvânt al IJP Vaslui.

 

Ne puteți urmări și pe Google News