Evenimentul Zilei > Actualitate > Bătaie pe marca Steaua! Încă un INVESTITOR este INTERESAT de achiziționarea brand-ului
Bătaie pe marca Steaua! Încă un INVESTITOR este INTERESAT de achiziționarea brand-ului

Bătaie pe marca Steaua! Încă un INVESTITOR este INTERESAT de achiziționarea brand-ului

Ministerului Apărării Naţionale a pirmit, astăzi, o ofertă în valoare de 120.000 de euro, din partea cabinetului de avocatură „Nichita Vlad”, pentru achiziționarea mărcii Steaua.

Astfel, MApN are în momentul de față de două oferte de acest gen. La 6 mai, compania producătoare de vinuri „Cotnari” a anunţat public că intenţionează să achiziţioneze marca Steaua pentru ca aceasta să nu îşi piardă din valoare ca urmare a disputei dintre Clubul Sportiv al Armatei Steaua şi gruparea din Liga I deţinută de Gigi Becali.

„Domnule ministru, subscrisul cabinet de avocatură Nichita Vlad, vă informăm că intenţionăm să formulăm ofertă reală de plată pentru sigla intitulată «Steaua Bucureşti» pentru care înţelegem să oferim suma de 120.000 de euro. Oferta este valabilă 30 de zile începând cu data primirii de către dumneavoastră a prezentei scrisori de intenţie”, se menţionează în adresa transmisă Ministerului Apărării Naţionale de către cabinetul de avocatură Nichita Vlad.