Evenimentul Zilei > Actualitate > Bătaie la Primăria Reșița. Edilul, acuzat că a pocnit un partener
Bătaie la Primăria Reșița. Edilul, acuzat că a pocnit un partener

Bătaie la Primăria Reșița. Edilul, acuzat că a pocnit un partener

Primarul Reșiței a agresat reprezentantul firmei carea sigură servicii de internet în cadrul municipalității din Caraș Severin. Incidentul s-a petrecut marți dimineață, în timpul negocierilor noului contract. Reprezentantul firmei a fost lovit peste față, susțin sursele EVZ.

Potrivit poliției Caraș Severin, ”un bărbat ne-a sesizat prin apel 112 că a fost agresat. Facem cercetări pentru a lămuri cauza. Ulterior, în cursul zilei, a venit și a depus plângere la Poliția Municipiului Reșița”, arată Cecilia Dăneț, ofițerul de presă al Poliției Caraș Severin.

Victima lui Nelu Popa este Cornel Ciontu, reprezentantul firmei Avolo, cea care asigură servicii de Internet în Primăria Reșița. acesta fusese invitat la primărie pentru renegocierea contractului, însă lucrurile au degenerat. Sursele EVZ arată că directorul ar fi fost pălmuit de primar. Acesta a sunat imediat la 112 și a reclamat agresiunea, apoi s-a dus la medic pentru a avea o dovadă medicală a agresunii, după care a mers la poliție, unde a depus reclamație.

În cauză se fac cercetări, urmând ca primarul Reșiței, Ioan Popa, să fie chemat la audieri. Acesta  a susținut o conferință de presă în care neagă orice acuzații. Victima lui Popa nu a putut fi contactată.