Evenimentul Zilei > Politica > Bătaie cu pumni și cuțite la Iași
Bătaie cu pumni și cuțite la Iași

Bătaie cu pumni și cuțite la Iași

Mai mulți tineri au fost implicați într-un măcel pe fondul consumului excesiv de alcool

Conflictul a pornit chiar în casa unui tânăr din localitatea Sinești, în care atmosfera a fost, la început, una specifică primei zile de Crăciun, dar a sfârșit cu intervenția echipajelor medicale la fața locului

De la replici dure și datorii neplătite de-a lungul anului s-a ajuns foarte repede la o bătaie în care s-au folosit cuțitele, după ce s-au consumat mai multe pahare cu alcool, fără a se ține cont de măsură.Cei mai afectați au fost doi tineri în vârstă de 24 și 29 de ani, care au fost, practic, măcelăriți cu un cuțit de bucătărie, scrie „Bună ziua Iași”.

Cel în vârstă de 24 de ani a fost transportat de urgență la spital cu o plagă înjunghiată la nivel toracic bilateral și pneumotorax. După acordarea îngrijirilor de prim-ajutor acesta a fost transferat direct către secția de Chirurgie Toracică. Cel de 29 de ani prezenta o plagă înjunghiată în regiunea lombară. Personalul de specialitate i-a acordat îngrijiri medicale în cadrul Unității de Primire Urgențe Iași (UPU) după care a fost lăsat să plece la domiciliu. A refuzat internarea preferând să se întoarcă a acasă la scurt timp după ce i-au fost pansate rănile provocate de cuțitarul din Sinești.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: