Evenimentul Zilei > Actualitate > Bătaie ca-n filme, între clanuri, la Tulcea VIDEO
Bătaie ca-n filme, între clanuri, la Tulcea VIDEO

Bătaie ca-n filme, între clanuri, la Tulcea VIDEO

Cel puțin 10 persoane s-a ales cu dosare penale pentru tulburarea ordinii și liniștii publice după ce membrii a două clanuri din Tulcea s-au încăierat violent pe faleză Dunării, în mijlocul a sute de turiști, localnici și mulți minori care sărbătoreau Ziua Marinei.

S-au împărțit pumni și picioare, joi seara în jurul orei 20.00, pe faleza municipiului Tulcea în zona centrală de acces, unde două familii au fost implicate într-o bătaie generală, potrivit tulceanoastra.ro.

Conform martorilor, scandalul a izbucnit din senin, între cele două familii care locuiesc în zona străzii Elizeului existând un conflict mai vechi.

Un bărbat a fost lovit cu pumnii și picioarele cu o asemenea violență încât victima a căzut, de pe marginea terasei, pe un taluz cu verdeață, agresorii continuând să îl bată.

Echipajele poliţiei, alertate prin 112, au ajuns rapid la faţa locului şi  cei implicaţi au fost conduşi la secţie. Au fost întocmite acte de cercetare penală împotriva a zece persoane, pentru tulburarea liniştii publice şi încăierare…deocamdată.

Cei zece suspecţi au vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani şi nu este prima dată când au probleme de acest gen, cea mai mare parte dintre ei fiind cunoştinţe mai vechi ale poliţiştilor.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: