În urma atacului, victimele în vârstă de 30, respectiv 52 de ani, au ajuns la spital din cauza rănilor grave.

Totul a pornit de la un motiv de-a dreptul halucinant: una dintre victime a dat cu mașina peste berile agresorilor înșirate pe asfalt.

„Era lume multa strânsa, mi-am văzut de drum, căci cineva a zis ce au mai făcut țiganii ăștia. Cineva a zis: ”S-ar putea să fie bărbatul tău”. Am rămas un pic pe loc, aveam ochelarii nu am văzut, ‘nu cumva o fi Florin?’ M-am dus. Reușise să îl salveze un vecin care era mai curajos. Era plin de sânge, nici nu l-am cunoscut. La fata era vai de el săracul”, povestește soția victimei.

„A fost cutremurată întreaga comunitate locală, nu numai eu, de cele întâmplate. S-au năpustit asupra lui Florin și l-au lovit cu pumnii, cu picioarele, cu o sticlă, până când a căzut în șanț. La scurt timp a apărut și fratele unuia dintre cei 2 cu o sabie.

Erau 2 agenți de poliție, au încercat să aplaneze conflictul, au tras un foc de armă în aer, cel venit ultima dată cu sabia s-a retras la vreo 10 metri și a aruncat cu sabia către grupul din spatele polițiștilor, rănindu-l la braț pe un cetățean”, spune primarul localității, informează România TV.