Evenimentul Zilei > Actualitate > Bătăi ca în filme în afara ringului. Video în articol
Bătăi ca în filme în afara ringului. Video în articol

Bătăi ca în filme în afara ringului. Video în articol

Un reprezentant al luptătorului BJ Penn tocmai a lansat următoarea declarație, în încercarea de a clarifica ce s-a întâmplat înainte ca imaginile cu bătaia în stradă să înceapă să se rostogolească pe social media.

Filmări video șocante au apărut cu o altercație violentă între luptătorul de arte marțiale BJ Penn și un alt bărbat, în care fostul campion UFC pare a fi bătut şi căzut inconștient pe jos. Într-un videoclip filmat în afara unui bar din Hawaii, Penn, luptătorul decorat, în vârstă de 40 de ani, poate fi văzut cum era bătut de un bărbat fără cămașă de faţă cu mulţi spectatori.

„La o întâlnire cu prietenii, la un moment dat, s-au schimbat cuvinte grele între BJ Penn și o cunoștința. Din relatările martorilor, BJ a încercat de mai multe ori să calmeze situația, dar a fost lovit în mod repetat și trântit la pământ, așa cum se vede în videoclip, a declarat reprezentatul luptătorului pentru TMZ Sports.

„Când s-a ridicat, a fost dezorientat, și-a dat seama cât de gravă era amenințarea și a simțit că este nevoie să se apere. Suntem recunoscători că nici BJ și nici alţi oameni nu au fost răniți serios”, a mai spus acesta.

TMZ Sports a obținut noi filme în care BJ Penn a fost „eliminat” în lupta de pe stradă. Prietenii lui BJ îl ajută imediat să se ridice în picioare… Nu este clar cine a început bătaia. Situația este similară cu o luptă pe care Penn a iniţiat-o în iunie  unde a aruncat un bărbat în afara unui club de striptease.

De asemenea, au fost chemați polițiști la acel incident – dar din nou, Penn nu a fost arestat sau acuzat. Penn urmează să se lupte cu Nik Lentz în viitorul apropiat, dar nu a fost stabilită o dată. Dana White a spus că lupta va fi ultima din cariera legendară a lui Penn. Video cu bătaia în stradă puteţi urmări AICI.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: