Evenimentul Zilei > Sport > „Basmul fotbalului” ajunge mâine la Constanța
„Basmul fotbalului” ajunge mâine la Constanța

„Basmul fotbalului” ajunge mâine la Constanța

Avocatul și autorul Marian Nazat vǎ invitǎ sâmbǎtǎ, 13 aprilie 2019, la evenimentul de lansare a cǎrţii „Basmul Fotbalului - nǎscocit împreunǎ cu Marius Mitran”, în două volume ample apărute sub egida editurii RAO. Lansarea este programatǎ sǎ aibǎ loc la ora 11.00, sala Ovidius, Hotel Ramada Constanţa (Mamaia, zona Bowling, în spatele Satului de Vacanţǎ, lângǎ lacul/parcul Tǎbǎcarie)

În cadrul evenimentului de lansare a volumului Basmul fotbalului, pe lângǎ autorul Marian Nazat, vor lua cuvântul Preşedintele clubului FC Viitorul, Pavel Peniu, şi jurnalistul Cristian Hagi.

Cele două volume ce se vor lansa la Constanţa, dupǎ un turneu de lansare ce a traversat mai multe oraşe din ţarǎ, sunt dedicate fotbalului, pasiunea de o viață a avocatului Marian Nazat, o pasiune pe care a avut-o încǎ din copilǎrie. Cartea face o trecere în revistǎ a istoriei „sportului rege” de la înfiinţare şi pânǎ în prezent, prin descrierea unor momente de referinţǎ din fotbalul naţional şi internaţional.

 

«Basmul fotbalului» nu-i altceva decât omagiul adus unui sport, unor momente şi unor idoli fascinanţi. Îmi face o deosebitǎ plǎcere sǎ aduc în faţa iubitorilor fotbalului din Constanţa, oraş care a dat cel mai cunoscut şi iubit fotbalist român, prilejul de a afla lucruri noi şi detalii interesante, despre cel mai îndrǎgit sport de pe planetǎ”, spune autorul cǎrţii, Marian Nazat.

 

Marian Nazat este un reputat avocat în cadrul baroului București și autor al unor analize publicate, începând din 1998, în ziare precum Național, Azi, Cotidianul, Ziarul Financiar și Jurnalul Național. S-a remarcat ca autor de succes cu volume precum: “În așteptarea morții”, împreună cu Paul Floricel Mocanu, „Starea de anormalitate 1 și 2”, “România de-a-ndoaselea”, „România oranj”, „România târâș”, „Pe tălpile României”, „Ţara de cobai”, „Jurnalul banalității” şi interviurile adunate sub titlul volumului „Lumea de azi” (toate apărute la Editura RAO).