Evenimentul Zilei > Politica > Băsescu: „Salvaţi-l pe Daddy!” Fostul președinte, MESAJ pentru Comisia SRI, despre relația lui Dragnea cu Kovesi și șefii SRI
Băsescu: „Salvaţi-l pe Daddy!” Fostul președinte, MESAJ pentru Comisia SRI, despre relația lui Dragnea cu Kovesi și șefii SRI

Băsescu: „Salvaţi-l pe Daddy!” Fostul președinte, MESAJ pentru Comisia SRI, despre relația lui Dragnea cu Kovesi și șefii SRI

Fostul președinte Traian Băsescu a transmis un mesaj plin de ironie Comisiei de control a activității SRI, spunând că va merge la audieri doar după Dragnea.

„Salvaţi-l pe Daddy!”, își începe Băsescu, pe Facebook, mesajul provocat de vestea că majoritatea PSD din Comisia SRI a refuzat audierea președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.


„Povestea porcului” în Parlament: Dragnea se tot cere, colegii din PSD refuză să-l audieze


„În mod repetat, Liviu Dragnea a cerut public să fie audiat la Comisia SRI, afirmând că vrea să spună adevărul despre relaţia sa cu “statul paralel”, despre întâlnirile bisăptămânale la tenis de la baza lui Pescariu şi vila T 14, despre chefurile de la vila K2, despre tăiatul porcului de crăciun la vila T 14, despre mângâiatul ghipsului lui Koveşi, despre vinul roşu preferat de Coldea şi mai ales să vorbească despre modul în care se făceau şi se prioritizau dosarele baronilor PSD şi nu numai”.

„Deşi Dragnea se perpeleşte, şi nu poate dormi de grija celor ce are de mărturisit/denunțat, majoritatea PSD – ALDE din comisia SRI, prin vot, a respins solicitarea lui Dragnea de a fi audiat”, mai spune fostul șef de stat.


EXCLUSIV EvZ. Confesiunile lui Dragnea, blocate de PSD în comisia SRI!


„Şi dacă ce poate mărturisi Dragnea despre întâlnirile, chefurile şi meciurile de tenis de la vilele SRI, la care a participat alături de Maior, Ponta, Coldea, Dîncu, Koveşi, Georgescu, Ghiţă şi alţi înalţi reprezentanţi din magistratură şi servicii secrete, nu prezintă interes pentru onorabila majoritate din comisia SRI, de ce aş crede că prezenţa mea la comisie ar fi necesară sau utilă?”, se întreabă Traian Băsescu.

El a transmis aleșilor următorul mesaj: „Aşa că, dragi parlamentari din comisia SRI, căutaţi-mă după ce îl audiaţi pe Dragnea. Nu vedeţi că bietul Daddy îşi rupe hainele de pe el pentru că aţi refuzat să-i primiţi spovedania? Salvaţi-l pe Daddy!”


Ponta, DEZVĂLUIRI despre CHERMEZELE SISTEMULUI: ”Dragnea ȘTIE CEL MAI BINE cum să taie PORCUL și să-l prepare pentru PRIETENI!”