Evenimentul Zilei > Politica > Băsescu l-a AVERTIZAT pe Dragnea. Cât de PERICULOS este Tudose
Băsescu l-a AVERTIZAT pe Dragnea. Cât de PERICULOS este Tudose

Băsescu l-a AVERTIZAT pe Dragnea. Cât de PERICULOS este Tudose

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, a precizat că liderul PSD, Liviu Dragnea, ar putea să aibă surprize în partid din partea premierului Mihai Tudose.

„Am văzut că fost primit destul de prost (Mihai Tudose, n.red.) şi nu neapărat pe chestiunea plagiatului, ci pe felul lui de a fi, că nu s-ar pricepe la nimic. Eu mă tem că are colţii destul de ascuţiţi Mihai Tudose şi s-ar putea să aibă surprize Dragnea, mai mari decât la Grindeanu, pentru că Tudose deja, la cât m-am uitat la el, nu pare a fi dispus să implementeze aberaţiile economice din capul lui Dragnea şi cred că va fi un premier care are o limită în a suporta tutela lui Dragnea, care nu înţelege că e total ridicol vrând să anunţe el ce ar trebui să anunţe primul ministru, pe urmă îl chemi pe primul ministru la ordine, la analize săptămânale. Eu i-aş cam da flit lui Dragnea, deja e atât de compromis programul anunţat de el”, a declarat Băsescu la B1 TV.

Fostul șef al statului a opinat că pe Tudose „nu-l ajută carisma”, el „vorbeşte simplu, nesofisticat, ca de la Brăila”, însă are o autoritate care se va transfera de la nivelul Guvernului şi în partid.

„Nu aşteaptă aprobare de la Dragnea să plesnească pe careva, ci îl plesneşte el din proprie iniţiativă”, a comentat Băsescu referindu-se la faptul că premierul Tudose i-a criticat pe unii membri ai Executivului, în momentele când jurnaliştii sunt invitaţi la începutul şedinţelor de guvern.

Întrebat dacă Mihai Tudose ar putea fi unul dintre candidaţii luaţi în calcul de PSD pentru alegerile prezidenţiale din 2019, Traian Băsescu a spus că social-democraţii nu au candidat pentru viitoarele prezidenţiale deoarece „au vândut preşedinţia lui Iohannis”.

„Dragnea este vânzătorul, a vândut şi partidul, şi Preşedinţia”, a mai spus Băsescu. 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: