Fostul preşedinte al României a recunoscut că a fost la Grivco, aşa cum acuzase Dan Voiculescu şi că a negociat cu Sorin Oancea tarifele de publicitate, dar că nu s-au înţeles în ceea ce priveşte tarifele.

“Am mai negociat când l-am adus la guvernare (n.r. – pe Dan Voiculescu). Când a fost soluţia imorală. Eu nu am niciun conflict cu Voiculescu. Eu doar reacţionez. Relaţia s-a rupt prin 2006. A înţeles că nu poate manipula prin justiţie. El voia sa fie consultat, dar a primit un dos de palmă peste guriţă. Acesta este un om care şi-a turnat rudele la Securitate. Şi-a împrumutat ziarişti ca sa-i aibă la. Pe mine nu a reuşit să mă folosească.

Patronul trustului Intact, Dan Voiculescu, a transmis din închisoare un mesaj foarte dur la adresa fostului preşedinte al României, Traian Băsescu, despre care a spus că a fost mereu sluga acestuia.

“Recunosc în mod public că Traian Băsescu a avut mereu comportament de slugă faţă de mine în toţi aceşti ani.

Câteva exemple:

1. Băsescu mă ruga să apară la Antene când a candidat la Primăria Municipiului Bucureşti. Îmi amintesc că avea o voce de slugă.

2. Tot cu un comportament de slugă a venit ”cu căciula în mână” la Grivco – aşa cum singur a recunoscut. *Pentru opinia publică: preşedintele Klaus Iohannis nu a fost niciodată la Grivco.

3. Tot ca o slugă, Băsescu a venit la Senat în biroul meu şi mi-a solicitat să nu votăm în Parlament alegerea lui N. Văcăroiu şi a lui A. Năstase în funcţiile de preşedinţi ai celor două Camere.

4. Slugă a fost şi la Taverna Sârbului când m-a rugat să ne întâlnim cu scopul de a-l da jos pe C.P. Tăriceanu din funcţia de prim-ministru pentru a-l pune pe T. Stolojan.

5. Inclusiv la întâlnirea de la Cotroceni, Băsescu mi-a spus umil:  „Domnule Profesor, sunteţi născut în ’46, deci suntem apropiaţi ca vârstă. Nu mai mergeţi pe mâna unui cal mort. Tăriceanu nu are niciun viitor.”

De fiecare dată comportamentul lui Băsescu a fost de slugă umilă, chiar şi pe scările de la Modrogan înainte să-l trădeze pe Petre Roman.

Referitor la evenimentele recente, susţin întru totul aplicarea legii prin respectarea ei, deci NU prin abuz.  De la mic la mare, cei care reprezintă statul au obligaţia să respecte, mai ales într-un stat de drept, drepturile cetăţenilor şi să aplice legea în spiritul şi litera ei. Legile sunt aceleaşi pentru toţi şi sunt făcute pentru oameni, nu împotriva lor”, a transmis Dan Voiculescu pe blogul lui, danvoiculescu.net.