Evenimentul Zilei > Actualitate > Barna: vaccinare obligatorie şi sancţiuni pentru nevaccinaţi! EVZ Play
VIDEO

Barna: vaccinare obligatorie şi sancţiuni pentru nevaccinaţi! EVZ Play

USR vrea vaccinare obligatorie! Dan Barna spune că dacă i-ar sta în putere, ar impune în România o campanie de vaccinare obligatorie împotriva SARS COV 2.

Liderul USR Dan Barna se pronunţă pentru măsuri mult mai dure împotriva celor care nu se vaccinează, aşa cum se întâmplă deja în Franţa şi în Grecia. Deocamdată, la Bucureşti, Klaus Iohannis se duce să prezideze o sedinţă de guvern în care pe ordinea de zi e proiectul „Romania Educată”, dar momentul oarecum festiv e pus sub semnul întrebării de o scrisoare deschisă pe care Nicolae Manolescu i-o adresează preşedintelui.

Să vă pregătiti batistele: de la 12.00 live, pe EVZ PLAY plângem de mila europarlamentarei USR-PLUS Ramona Strugariu, nevoită să manânce o supă tristă şi o pâine amară la Bruxelles din salariul ei de 7000 de euro pe lună. La categoria pupincurism, câştigătoarea probei este azi tânăra Mara Mareş de la PNL, care s-a mutat de la Orban în… spatele lui Cîţu. Arena Evz Play se deschide la 12.00, cu Robert Turcescu, Octavian Hoandră şi Bogdan Comaroni, în direct, pe YouTube la Evz-Capital şi pe Facebook la evz.ro.

„EVZ Play cu Turcescu”

O emisiune de autor, interactivă, în care Robert Turcescu invită în direct spectatorii să comenteze împreună cele mai importante știri și nu numai, apărute în spațiul media.

 Vrei să vezi mai mult? Abonează-te la canalul EVZ Capital şi urmăreşte producţiile marca EVZ Play!