Evenimentul Zilei > Actualitate > Bărbatul care și-a omorât iubita în fața unui bloc din Cluj-Napoca a fost prins
Bărbatul care și-a omorât iubita în fața unui bloc din Cluj-Napoca a fost prins

Bărbatul care și-a omorât iubita în fața unui bloc din Cluj-Napoca a fost prins

Bărbatul suspectat că și-a omorât iubita, în noaptea de duminică spre luni, în fața unui bloc din Cluj-Napoca a fost prins de polițiști la Suceava.

Cel mai probabil, bărbatul de 25 de ani va fi dus la Cluj, unde va fi audiat, scrie antena3.ro.

O femeie a fost atacată cu cuțitul în plină stradă, în Cluj-Napoca. Asistenta medicală în vârstă de 30 de ani a fost ucisă de iubitul ei cu mai multe lovituri de cuțit. Din primele informații, tânăra originară din Suceava s-a întors la Cluj-Napoca cu un autocar iar fostul ei iubit a așteptat-o și a înjunghiat-o de mai multe ori.

Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru o salva, fiindcă femeia pierduse prea mult sânge.

Imediat după crimă, autorul a dispărut. Bărbatul ar fi venit tot din Suceava, cu mașina personală, iar după ce și-ar fi omorât iubita a fugit. El a fost dat în urmărire națională.

Anchetatorii au găsit pe telefonul victimei mai multe mesaje de amenințare cu moartea pe care le primise de la bărbat, dar femeia nu a spus nimănui de acestea. Fata, de loc din județul Suceava, lucra ca asistentă în Cluj la o clinică privată, iar luni trebuia să meargă la muncă. Iubitul ei este tot din Suceava, dar, potrivit unor surse judiciare are origini arabe.

Conform relatărilor vecinilor, locuința unde a fost ucisă cu bestialitate tânără aparține criminalului, care era iubitul ei. Fata era din Suceava și venea să își viziteze iubitul din când în când.

Se pare că azi-noapte ar fi avut loc o ceartă între cei doi și bărbatul a înjunghiat-o în piept de mai multe ori, apoi a fugit de la locul faptei lasând-o într-o baltă de sânge.

Fata a încercat să scape din apartament și a ajuns în stradă, unde a fost găsită de trecători care au chemat poliția.

Trupul fetei a fost adus în această dimineață la IML Cluj pentru autopsie, scrie bzc.ro.

Polițiștii și procurorii continuă cercetările în acest caz.