Tragedia în Vaslui! Un bărbat în vârstă de 52 de ani din comuna Bogdăneşti a murit înecat într-un pârâu. Pompierii din cadrul Detaşamentului Bârlad al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui au intervenit, marţi, pentru recuperarea cadavrului.

Conform informațiilor oferite de reprezentanţii ISU Vaslui, decesul a survenit cel mai probabil după bărbatul ar fi încercat să treacă pe un podeţ improvizat, scrie Agerpres.

„Pompierii au intervenit cu două autospeciale, după ce trupul unui bărbat a fost văzut plutind la suprafaţa apei. În locul în care a fost găsit cadavrul bărbatului, apa avea o adâncime de cel mult jumătate de metru. Persoana găsită înecat murise cel mai probabil în cursul nopţii trecute, după ce a încercat să traverseze peste un podeţ improvizat.”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

S-a intervenit cu două autospeciale ale Inspectoratului de Urgență Vaslui, dar și cu un echipaj al Serviciului de Ambulanță din județ. 

Bărbatul a fost scos fără viață din apa care avea cel mult 30 de centimetri adâncime. 

Cel mai probabil, victima, în vârstă de 52 de ani, a murit în noaptea de luni spre marți, în timp ce încerca să traverseze peste un podeț improvizat.

Poliţiştii vasluieni au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere de culpă și efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs decesul.