În timp ce  tinerii se aflau într-un magazin din București pentru a-și cumpăra alcool, s-au ciocnit de un bărbat în vârstă de 77 de ani ți au început să se certe cu acesta.

După o ceartă aprinsă cu bărbatul, cei trei tineri au sărit la bătaie și l-au lovit pe bărbat cu pumnii și cu picioarele, după care au fugit.

„În data de 13 februarie, în jurul orei 01.30, prin apel 112, Secția 22 Poliție a fost sesizată că într-un magazin de tip non stop, a izbucnit o ceartă între un bărbat și trei tineri, clienți toți. Conflictul a escaladat și cei trei l-au lovit de mai multe ori, după care au fugit. La fața locului s-au deplasat echipaje ale secției de poliție, dar și de prim-ajutor. Bărbatul agresat a fost transportat la spital, pentru evaluare de specialitate', se arată într-o informare a Poliţiei, conform observator.tv

Vezi AICI imaginile surprinse de camerele de supraveghere. 

Poliţiştii Secţiei 22 au deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.

De asemenea, anchetatorii au făcut un apel către populație.

„Cei care îi cunoscut sau recunosc pe cei trei tineri sunt rugați să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate subunităţi de poliţie', au precizat polițiștii.

 

Te-ar putea interesa și: