Bărbatul, de 71 de ani, ar fi comis aceste violuri timp de mai bine de 10 ani, începând cu 1970, relatează Washington Post. Infracţiunile aveau loc la Pineville, în Florida. Suspectul, reţinut pe 9 aprilie, a fost iniţial inculpat pentru 50 de violuri, mai înainte ca alte 50 să fie adăugate ulterior monstruoasei cifre.

Biroul de presă al poliţiei a declarat că Harvey Joseph Fountain, în vârstă de 71 de ani, din Bragg Street, Pineville a fost reținut marți fără incidente.

Suspiciuni că mai există victime

Una dintre victime, acum adult, s-a prezentat la poliţia locală pe 1 aprilie denunţând violul pe care l-a suportat. Acesta afirmă că alţi copii au fost de asemenea agresaţi. Poliţia a efectuat apoi mai multe anchete şi ''a localizat mai multe victime''.

''Suntem abia la începutul cercetărilor'', declară un locotenent. Poliţiştii n-au dezvăluit câte victime au descoperit. Dar, după primele elemente, toate victimele îl cunoşteau pe suspect. În Florida,  inracţiunea de viol asupra unui minor mai mic de 13 ani este pasibilă la închisoare pe viaţă sau la pedeapsa cu moartea.

 

Te-ar putea interesa și: