Evenimentul ZileiEconomieBanca Națională a României a angajat un celebru astrolog. Câți bani va primi

Banca Națională a României a angajat un celebru astrolog. Câți bani va primi

Banca Națională a României a angajat un celebru astrolog. Câți bani va primi
Oficialii Băncii Naționale Române (BNR) au confirmat faptul că la departamentul de mentenanță va lucra celebru astrolog Minerva. În urmă cu un an, Viorica Dăncilă a fost angajată la BNR pe funcția de consultant pe Strategia de Sustenabilitate și Energie Verde

Minerva, celebrul astrolog, a ajuns să lucreze la Banca Națională Română (BNR) pe un post de execuție.

Oficialii BNR au confirmat informația, precizând că ea va lucra la departamentul de mentenanță al BNR.

Ne puteți urmări și pe Google News

La podcastul lui Damian Drăghici, Minerva a declarat că lucrează la Banca Națională de ceva timp.

„Din păcate, n-o să mai am dreptul să ies pe sticlă, dar asta nu înseamnă nimic, pentru că tot mă bătea gândul să-mi fac un podcast. Fac astrologie de la 14 ani”, a spus Minerva, potrivit hotnews.ro.

Mugur Isărescu are nevoie de ajutor să citească în stele viitorul economic al României

Minerva, pe numele real de Gabriela Dima, s-a născut în județul Hunedoara, ea fiind absolventă de Drept, Actorie și Psihologie.

Nu este pentru prima dată când Banca Națională a României (BNR) face angajări ce ridică mai multe semne de întrebare. În urmă cu an, Viorica Dăncilă a ocupat poziția de consultant pe strategie al Guvernatorului Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu.

Întrebat, în acea perioadă, despre angajarea fostului premier la instituția pe care o conduce, Isărescu a precizat că nu are nimic de adăugat, iar în ceea ce privește domeniul în care a lucrat, nu a luat locul niciunui specialist din BNR.

De asemenea, guvernatorul BNR a spus că domeniul în care a lucrat Dăncilă a fost unul nou atât pentru ea, cât pentru oricine.

„Nu avem absolvenți de facultate sau de orice studiu în domeniul acesta. Împreună cu colegii care formează grupul de lucru respectiv, studiază, și probabil că în toamnă grupul respectiv va termina o lucrare, va ieși în public cu materialul respectiv”, a spus Isărescu atunci.

La nici un an de la angajare, Viorica Dăncilă a demisionat în martie, anul acesta, din funcția de consultant al guvernatorului Mugur Isărescu. Fostul premier a decis să se înscrie în Partidul NOI. Contractul s-a desfăcut cu acordul ambelor părți.

Într-o perioadă în care România se confruntă cu mari probleme, BNR decide să angajeze un astrolog. Consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, a declarat astăzi că țara noastră trece printr-o criză multiplă.

„(…) E o criză care provoacă moarte, este o criză care provoacă criză economică, care provoacă o criză socială și a provocat și criza energetică. E un complex de crize într-una singură“, a spus, la DC News, Adrian Vasilescu.


Accesează: