Evenimentul Zilei > International > „Băiatul lui tata” din ISIS face NANI cu GRENADA și MITRALIERA în pătuț!
„Băiatul lui tata” din ISIS face NANI cu GRENADA și MITRALIERA în pătuț!

„Băiatul lui tata” din ISIS face NANI cu GRENADA și MITRALIERA în pătuț!

Internetul este șocat de o nouă dovadă de demență a ISIS: fotografia unui bebeluș de numai câteva săptămâni, culcat în pătuț, cu un pistol și o grenadă lângă cap și un certificat de naștere purtând însemnele Califatului Islamic.

Teribila fotografie a fost postată pe Twitter de un grup de activiști anti-ISIS, Abu Ward Al-Raqqawi, care susține că imaginea este un material de propagandă pentru radicalizarea și îmbărăbătarea jihadiștilor.

Deși autenticitatea imaginii nu a fost încă evrificată, ea are numeroase similiarități cu alte materiale propagandistice anterioare ale ISIS, informează Daily Mail.

Astfel, în septembrie trecut, un bebeluș de o vârstă asemănătoare cu cel din imaginea dată publicității de Abu Ward Al-Raqqawi, îmbrăcat într-un costumaș de luptător ISIS, apărea într-o fotografie culcat pe un steag negru al organizației teroriste, înconjurat de grenade și arme de foc care par uriașe pe lângă copil.

Cu o lună înainte, în august, notoriul terorist de origine australiană Khaled Sharouf a postat fotografia fiului său de numai șapte ani ținând de păr capul tăiat al unui soldat sirian. Sub fotografie, Sharouf a scria și o explicație: „Băiatul lui tata!”

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: