Evenimentul Zilei > Actualitate > Baia Mare. Pericol pe stradă: au fost aruncați cârnați împănați cu cârlige de pescuit
Baia Mare. Pericol pe stradă: au fost aruncați cârnați împănați cu cârlige de pescuit

Baia Mare. Pericol pe stradă: au fost aruncați cârnați împănați cu cârlige de pescuit

Cârnați ”împănați” cu ace de pescuit au fost împrăștiați într-un cartier din Baia Mare. Proprietarii de câini sunt avertizați să își țină animalele în lesă și să își anunțe de urgență familiile și vecinii. Alerta a fost dată prin intermediul unei rețele sociale.

Potrivit unei postări pe Facebook pe pagina asociației Voluntari Salvați Animalele Baia Mare, în oraș au fost aruncate bucăți de cârnați care au în ele cârlige de pescuit. Dacă ar fi mâncate de animale, acestea ar muri în urma hemoragiilor interne provocate.

”Cartierul Săsar. Am fost anunțați că cineva a împrăștiat cârnați cu cuie! Nu vă lăsați câinii fără lesă și verificați bine zonele în care vă plimbați! Anunțați vecinii care au câini! Dacă găsiți așa ceva, vă rugăm culegeți-le”, se arată în postare. Cei care au tras semnalul de alarmă au postat și imagini edificatoare. În fotografii se vede că persoana care au acționat a folosit cârnați uscați rupți în bucăți, iar în fiecare din acestea a înfipt minim două cârlige de pescuit.

Polițiștii băimăreni s-au sesizat imediat în acest caz și desfășoară verificări, cazul fiind preluat de cei de la Serviciul Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Maramureș.

Sursa foto: Facebook