După ce artistul a fost săltat de mascați, bruneta a avut o reacție dură în cadrul emisiunii lui Luis Lazarus. Adriana Bahmuțeanu învinovățește statul pentru situația prin care trece iubitul el.

Fosta soție a lui Prigoană susține că Nikos Papadopoulos a  fost tratat extrem de rău de cei care l-au săltat și că suferă de probleme grave de sănătate, ce necesită multă îngrijire.

Adriana Bahmuțeanu tună și fulgeră

„Era înconjurat de mascați și spunea: nu știu ce am făcut, de ce sunteți aici. Îl țineau într-o curte, în soare, în condițiile în care el are probleme cu inima. Păi…Doamne-ferește dacă se întâmpla altceva, dacă omul ăsta murea azi-noapte, ar fi zis toată lumea că a murit de COVID-19, nu de inimă.

El merge lunar în Grecia, pentru a-și face un tratament medical. A fost și în perioada urgenței, s-a întors vineri, la granița cu Bulgaria a fost nebunie, a făcut foarte mult pe drum. Trebuia să-și ia mașina de la București și să plece la Constanța, acolo unde urma să rămână 2 săptămâni în izolare. Oamenii ăștia nu știu și ei ce e vorba bună, decât să ia omul ăsta de acasă, să-l ducă într-o cameră, nu înțeleg ce înseamnă esența democrației.

Acești angajați nu dădeau nicio explicație, nu doreau să răspundă nici la telefon, eu încercam să mă înțeleg cu ei. Acești domni angajați ai statului român nici măcar nu ascultau ce spune un om la telefon. Le spuneam că are probleme de sănătate, să-l ducă la spital, e un om care mănâncă din 3 în 3 ore, la spital nu l-a întrebat nimeni nici măcar dacă vrea un pahar cu apă.

Este incorect, Nikos are probleme, trebuie să mănânce, cine răspunde dacă i se face rău? Eu sunt foarte obosită și foarte stresată, îl țineau pe Nikos în curtea acelui sanatoriu, nu i-au dat apă, nimic, timp de vreo 10 ore. L-am pus să filmeze cu telefonul, să avem o dovadă” a spus Adriana Bahmuțeanu, în emisiunea online a lui Luis Lazarus, despre cele întâmplate.