Evenimentul ZileiActualitateMĂRTURIE CUTREMURĂTOARE a avocatului Ionaşcu: E ceva absolut ÎNGROZITOR

MĂRTURIE CUTREMURĂTOARE a avocatului Ionaşcu: E ceva absolut ÎNGROZITOR

MĂRTURIE CUTREMURĂTOARE a avocatului Ionaşcu: E ceva absolut ÎNGROZITOR
Avocatul Daniel Ionașcu a ajuns în stare gravă la Spitalul Floreasca din București, după accident de circulație, acesta fiind operat în regim de urgenţă. Incidentul, petrecut pe Autostrada A1, la km 32, s+a soldat şi cu maşina distrusă în totalitate.

Ieri avocatul Daniel Ionașcu a fost dus in sala de operație, unde medicii au efectuat o intervenție chirurgicală la antebraț. 

Avocatul a povestit momentele prin care a trecut după accidentul groaznic.

”Le mulțumesc din toată inima mea celor care s-au gândit la mine, pentru că nu credeam că dintr-un accident care putea fi fatal pentru mine că există o asemenea empatie socială. În genunchi, rugându-l pe Dumnezeu să le dea tot ce e mai bun, le mulțumesc din toată inima mea. Să fiu sincer, nici eu nu știu cum s-a întâmplat, mi-am luat toate măsurile de precauții. Înțelegând că există participanți la trafic care circulă cu o viteză nepermisă pe carosabil, am găsit de cuviință să le încuviințez ambele benzi pentru a nu le sta în cale. M-am trezit cu un tir cu o viteză pe care eu o apreciez la 130 de kilometri pe oră. Nu pot să spun în detaliu ceea ce am simțit. Sunetul acela de fier, de geam spart, de sticlă care vine în păr, de sânge, e ceva absolut îngrozitor”, a declarat Daniel Ionașcu pentru Antena 3.

 


Accesează: