În contextul epidemiologic actual, și ca urmare a noilor restricții impuse pentru limitarea răspândirii COVID – 19, Compania Tarom se aliniază la reglementările autorităților, respectiv la măsurile impuse în Articolul 3, punctele 1-5 ale Ordonanței Militare Nr.10/27.04.2020.

Astfel, la nivelul Companiei TAROM se instituie extinderea suspendarii operării curselor către/dinspre, după cum urmează: Italia până ‪în data de 14 mai 2020, inclusiv, Spania până în data de 14 mai 2020, inclusiv, Germania – până ‪în data de 14 mai, inclusiv, Franța până ‪în data de 14 mai, inclusiv, Austria până în data de 14 mai, inclusiv, Belgia până în data de 14 mai, inclusiv, Marea Britanie până în data de 14 mai, inclusiv, Olanda până în data de 14 mai, inclusiv, Turcia până în data de 14 mai, inclusiv.

”Vom continua să operăm zboruri de pasageri către, și dinspre, destinații considerate ca fiind cu risc redus, cu respectarea reglementărilor în vigoare și sub rezerva posibilității suspendării și acestora dacă situația o va impune. Se vor opera în continuare zborurile de tip charter pasageri sau marfă, de asemenea cu respectarea regulilor în vigoare”, au anunțat oficialii Tarom pe rețelele sociale.

De asemenea, aceștia mai precizează că toți cei care au achiziționat bilete de călătorie și nu pot efectua zborul din cauza restricțiilor, pot reprograma călătoriile pentru date viitoare, fără taxe de modificare sau potsolicita rambursarea sumelor plătite, contactând agentul emitent sau call center Tarom la 0219361 și la contact@tarom.ro.