Evenimentul Zilei > Monden > Averea lui Alex Bodi este uriaşă: Vilă la Monte Carlo de două milioane de euro, vile în ţară, bolizi serie limitată
Averea lui Alex Bodi este uriaşă: Vilă la Monte Carlo de două milioane de euro, vile în ţară, bolizi serie limitată

Averea lui Alex Bodi este uriaşă: Vilă la Monte Carlo de două milioane de euro, vile în ţară, bolizi serie limitată

Alex Bodi, fostul soț al Biancă Drăgușanu a aratat că deține o avere uriașă, motiv pentru care anchetatorii urmează să stabilească daca aceasta ar fi fost obținută din cauza comiterii de infracțiuni.

Presa a scos la iveală că Alex Bodi deține mai multe vile atât la Mediaş cât și în județul Ilfov, așa cum este imobilul din Voluntari din care a fost ridicat de trupele speciale.

Mai mult, există zvonuri potrivit cărora fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar deține o casă la Monte Carlo, pentru care ar fi plătit nu mai puțin de două milioane de euro.

Colecție impresionantă de mașini

Averea lui Alex Bodi nu se limitează doar la vile de lux. Acesta are deține o colecție impresionantă de mașini de lux, foarte multe modele fiind serie limitată. Recent, acesta și-ar fi achiziționat un autoturism e teren Lamborghini Urus, însă ar mai deținei mai deține un Lamborghini Aventador SV, care este unul dintre cele 500 de exemplare existente în lume, dar ar mai avea și un Ferrari Pista 488, un Rolls-Royce Wraith, un Mercedes-Maybachl, un Mercedes-AMG, și un Bugatti Chiron.

Ce avere ar avea fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi ar fi cumpărat Hotelul Central din Mediaș, dar și cinematograful din localitatea lui natală chiar înainte de a fi reţinut şi, mai apoi, arestat pentru 29 de zile. Pe lista achiziților recente realizate de afaceristul acuzat de proxenetism și trafic de persoane s-ar afla și un castel situat pe raza localității Sighișoara, pe care acesta l-ar fi cumpărat în parteneriat cu șeful și mentorul său Joseph, bărbatul cunoscut în lumea bună drept ”Prințul criptomonedelor”.

Alex Bodi nu ar fi la prima abatere

Fostul soț al Biancă Drăgușanu a mai apărut în urmă cu câțiva ani într-un dosar de proxenetism din Dej și în propunerea de arestare a apărut chiar și numele lui!

”În final, pentru a arăta că autoturismul marca Rolls Royce Wrait îi aparține lui P. C., dar ratele sunt achitate cu banii obținuți de pe urma practicării prostituției de către numitele P.C. și G.A., trebuie observate transferurile bancare. În continuare, arăt că din contul numitei G.A. s-a transferat către Bodi Alexandru Nicolae (fostul soț al Biancăi Drăgușanu) în data de 18 august 2018, suma de 4.080 euro, cu mențiunea rată Rolls Wrait DJ ***.

Asemenea, din contul numitei P.C., în data de 6 decembrie 2019, s-a transferat către *** suma de 4.090 de euro, reprezentând rată Rolls Royce DJ *** (numărul de înmatriculare a autoturismului P.C, care a fost modificat cu mai multe inscripții și însemne privind un șarpe, porecla sa fiind șarpele), iar în data de 22 septembrie 2019, s-a transferat suma de 2.045 euro, către Bodi Alexandru Nicolae, reprezentând jumătate rată Rolss Royce DJ ***”, se arată într-un fragment din luna mai, din propunerea de arestare preventivă din dosarul din Dej, potrivit Antena 3.