Evenimentul Zilei > Monden > Secretul lui Alex Bodi. L-a ascuns toată viața. El e milionar, iar sora lui a ajuns să…
Secretul lui Alex Bodi. L-a ascuns toată viața. El e milionar, iar sora lui a ajuns să…

Secretul lui Alex Bodi. L-a ascuns toată viața. El e milionar, iar sora lui a ajuns să…

Multă lume îl cunoaște pe ALex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, dar puțini știu cu ce se ocupă, de fapt, sora lui.

Alex Bodi e milionar în euro, dar sora lui e casieră la măcelărie. Sonia a rămas văduvă în urmă cu un an și are grijă de fetița ei de câțiva anișori.

Toată lumea îl știe pe Alex Bodi, dar puțini sunt cei care o tiu pe sora lui. Sonia locuieşte de mai mulţi ani lângă Madrid, la Alcala de Henares, acolo unde stau şi părinţii ei și ai afaceristului.

Cu ce se ocupă, de fapt, Sonia, sora milionarului în euro?!

În comparație cu fratele ei, Sonia are un loc de muncă modest. Ea este este casieră la măcelăria Prados de Avila. Sonia a rămas văduvă în urmă cu un an, după ce soțul ei spaniol a murit. La înmormântare a participat și fratele ei, cu care o relație apropiată.

După moartea fulgerătoare a soțului ei, Sonia a rămas singură cu fetița ei de câțiva anișori, al cărei naș de botez este Alex Bodi. Afaceristul, însă, îi este mereu aproape și o susține necondiționat pe sora lui, scrie Cancan.

Manevra lui Alex Bodi! Ce a făcut înainte să fie arestat de Poliție?

Înainte de a fi luat pe sus de procurorii de la Crimă Organizată, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, ar fi făcut investiții de milioane.

Alex Bodi ar fi preluat recent câteva business-uri din orașul său natal, Mediaș.

Din primele informații reise că fostul soț al Biancăi Drăgușanu a cumpărat hotelul Central din Mediaș, dar și cinematograful din localitatea lui natală.

Din câte se pare, pe lista achiziților recente realizate de afaceristul acuzat de proxenetism și trafic de persoane s-ar afla și un castel situat pe raza localității Sighișoara, pe care acesta l-ar fi cumpărat în parteneriat cu șeful și mentorul său Joseph, bărbatul cunoscut în lumea bună drept „Prințul criptomonedelor”.

Procurorii DIICOT inventariază averea lui Alex Bodi, dar și a celorlalți membri ai grupării criminale din care acesta ar fi făcut parte. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar putea rămâne, astfel, fără bunurile înregistrate pe numele său, dacă se va dovedi că au fost achiziționate cu bani obținuți din comiterea de infracțiuni sau vor trebui vândute pentru recuperarea prejudiciului reclamat de presupusele sale victime.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: