Compania Naţională de Administrare a infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că echipele de muncitori intervin de urgenţă luni, 17 iunie, pe A2, la kilometrul13+100, sensul Bucureşti-Constanţa. 

„Echipele de intervenţie rapidă ale CNAIR (cunoscute şi ca SMURD-ul Autostrăzii), acţionează în acest moment pe Autostrada Soarelui, unde un rost de dilataţie a ridicat două dale, din cauza căldurii”, transmite CNAIR.

 Potrivit estimărilor companiei, intervenţia va dura până la ora 14.00. Zona a fost semnalizată corespunzator şi a fost instituită o restricţie de viteză de 40 km/h.

„Vă rugăm să circulaţi cu atenţie şi să respectaţi restricţiile instituite temporar. Vă asiguram că facem toate eforturile pentru ca traficul rutier sa revină la normal în cel mai scurt timp posibil”, se mai arată în mesajul celor de la CNAIR, citat de Agerpres. 

În 14 iunie, CNAIR informase că restricţiile de circulaţie instituite pe Autostrada Soarelui (A2), pe sectoarele de drum pe care se derulau lucrări de reparaţii la partea carosabilă, se ridică începând de vineri şi până pe 15 septembrie, lucrările urmând să fie reluate după încheierea sezonului estival