Aurel Pădureanu, omagiu pentru Rona Hartner. Ce relație avea cu regretata artistă

Aurel Pădureanu, omagiu pentru Rona Hartner. Ce relație avea cu regretata artistă sursa: arhivă EVZ

Fostul soț al Cornelia Catanga nu a lipsit de la înmormântarea Ronei Partner. Aurel Pădureanu a mărturisit că în trecut se întâlnea foarte des cu regretata artistă.

Aurel Pădureanu s-a numărat printre vedetele din România care au participat la înmormântarea Ronei Hartner. Răpus de durere în urma pierderii soției, acesta a dezvăluit că a avut o relație apropiată cu artista.

Aurel Pădureanu a participat la înmormântarea Ronei Hartner

Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum  de Ziua Națională a României. Regretata artistă s-a luptat cu un diagnostic nemilos, însă nu a reușit să îl învingă. La 50 de ani, aceasta s-a stins pe un pat de spital. O parte dintre foștii colegi de breaslă ai artistei au luat parte la înmormântare. Printre acestea se numără și Aurel Pădureanu.

Răpus de durere acesta a dezvăluit că a apreciat-o mereu pe Rona Hartner. Mai mult, prin prisma meseriei, cei doi ajungeau să se întâlnească des.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Îmi pare enorm de rău ce s-a întâmplat cu Rona. Dumnezeu să o odihnească și să o pună alături de cele mai mari personalități ale lumii muzicale… o femeie și o artistă extraordinară! Dumnezeu să o odihnească!”, a spus interpretul.

Cornelia Catanga și Rona Hartner erau prietene

Aurel Pădureanu și-a amintit de momentele în care Rona Hartner și fosta lui soție se întâlneau. Cele două artiste au avut o relație de prietenie aparte.

„De câte ori se întâlnea cu Cornelia era un lucru fenomenal, două artiste mari. Rona a fost un om de o sensibilitate aparte, un suflet fenomenal..”, a spus acesta.

Fostul soț al Cornelia Catanga susține că Rona Hartner nu a avut parte de mediatizarea pe care ar fi meritat-o.

„O femeie care, din punctul meu de vedere, ar fi trebuit mult mai mult mediatizată pentru că se moștenește… după ce moare un artist mare, îl idolatrizăm.”, a adăugat artistul.

Aurel Pădureanu, omagiu pentru Rona Hartner. A dezvăluit ce relație avea cu regretata artistă

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga. Sursa foto: Instagram

Aurel Pădureanu nu a trecut peste pierderea soției

Cornelia Catanga a murit în anul 2021 din cauza complicațiilor suferite după infecția cu COVID-19. Fostul ei soț nu a reușit să treacă peste momentul tragic. Aurel Pădureanu a mărturisit că o visează des pe cea care i-a fost alături o viață întreagă. Mai mult, acesta continuă să meargă săptămânal la cimitir, cu toate că au trecut mai bine de doi ani de la pierderea suferită.