Evenimentul Zilei > Actualitate > Cursa cu ”surprize”: pasagerii au zburat o oră până la Timișoara și au așteptat încă o oră după bagaje
Cursa cu ”surprize”: pasagerii au zburat o oră până la Timișoara și au așteptat încă o oră după bagaje

Cursa cu ”surprize”: pasagerii au zburat o oră până la Timișoara și au așteptat încă o oră după bagaje

Aproape 100 de pasageri ai cursei Ryanair de la București cu destinația Timișoara au avut de așteptat o oră pentru a intră în posesia bagajelor. Ar fi avut timp să se întoarcă înapoi de unde au plecat.

Avionul operat de compania low-cost irlandeză a aterizat pe Aeroportul "Traian Vuia" la ora stabilită, sau chiar puțin mai devreme, respectiv 9:35.  Bagajele de cală au sosit însă abia la ora 10:30. Cu nervii întinși la maxim, oamenii nemulțumiți a cerut în zadar explicații. ”Prima persoană care s-a interesart de soartă noastră a venit abia după 40 de minute. Una din explicații a fost faptul că în momentul acela pe Aeroportul Timișoara erau operate trei curse și nu există suficient personal pentru transportul bagajelor. Am încercat să contactăm reprezentanții Menzies Aviation, compania de handling care operează la Timișoara, însă fără rezultat. La capătul celălalt al telefonului se auzea doar tonul de fax. În cele din urmă a mai ieșit la iveală o ipoteză pentru situația creață: s-a stricat bandă de recuperare a bagajelor”, a declarat pentru EVZ Liviu G., unul dintre pasageri.