Evenimentul Zilei > Politica > Au ieșit la vot de la prima oră. „Să tinem banul public departe de interlopi”
Au ieșit la vot de la prima oră. „Să tinem banul public departe de interlopi”

Au ieșit la vot de la prima oră. „Să tinem banul public departe de interlopi”

Toți politicienii îi îndeamnă pe oameni să iasă din case și să voteze

Încă de la primele ore ale dimineții, mai mulți oameni politici din București s-au îndreptat către urne, pentru a vota. Ei au explicat ce așteptări au după aceste alegeri locale.

„Astăzi este o zi foarte importantă şi numai ei, cetăţenii, pot decide soarta şi viitorul copiilor lor, votând pe cel pe care l-au analizat timp de o lună în timpul campaniei electorale”, a declarat candidatul Partidului Puterii Umaniste la Primăria Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

„Am votat pentru cel mai sigur, cel mai sănătos, cel mai curat, cel mai educat şi cel mai digitalizat sector din Bucureşti. Vă îndemn pe toţi să veniţi la vot, este absolut sigur, e ca şi cum v-aţi duce la magazin sau la restaurant”, a afirmat Daniel Florea, primarul de la Sectorul 5.

„Sperăm ca toată lumea să poată ajunge la vot”

„Am votat, în primul rând, pentru continuarea proiectelor la nivelul Capitalei, pentru noi proiecte la nivelul Sectorului 3 şi, mai nou, pentru că trebuie să spunem acest lucru, am văzut că trebuie să votăm pentru a ţine cât mai departe de banul public interesele, complicităţile dintre lumea interlopă şi oamenii politici care îşi doresc un portofoliu”, a spus viceprimarul Aurelian Bădulescu, care a mai precizat:

„Avem situaţii, de exemplu, în Sectorul 3, am fost anunţaţi că sunt secţii de vot unde nu se poate respecta distanţa recomandată de Ministerul Sănătăţii. Era o chestiune de aşteptat. Sperăm ca toată lumea să poată ajunge la vot şi fără incidente să terminăm această zi.”

În timp ce Dan Tudorache, primarul de la Sectorul 1, a afirmat: „Ce gânduri am? Gânduri că în următorii patru ani cetăţenii o vor duce mult mai bine, deci există o continuitate, deci a fost mai greu în primul mandat, dar acum ştiu despre ce e vorba, va fi continuitate”.

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, candidează la funcția din primar din partea PSD. După ce a votat, el a afirmat: „Am votat pentru oamenii din Sectorul 2, am votat pentru continuarea proiectelor, am votat din inimă pentru a face bine. (…) Voi continua să fac lucruri bune pentru ei, acesta e scopul meAu ieșit la vot de la prima oră. „Să tinem banul public departe de interlopi”u, de aceea candidez.”

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: