Evenimentul ZileiMondenAu distrus-o! Ce a păţit o mare vedetă la Kanal D? Avem primele reacţii: Sufăr nervos

Au distrus-o! Ce a păţit o mare vedetă la Kanal D? Avem primele reacţii: Sufăr nervos

Au distrus-o! Ce a păţit o mare vedetă la Kanal D? Avem primele reacţii: Sufăr nervos
Când e vorba despre stil vestimentar, juraţii de la „Bravo, ai stil! Celebrities” n-au mamă, n-au tată. Bianca Rus este ultima concurentă a show-ului de la Kanal D care s-a convins pe propria-i piele.

Apariţia Biancăi Rus la ediţia de miercuri seara i-a făcut face pe cei trei juraţi să nu aibă milă. Aceştia au taxat dur lipsa de imaginaţie stilistică a concurentelor, iar. ţinuta propusă de Bia nu i-a impresionat.

„Sufăr nervos, nu mă punctaţi de două săptămâni! Domnule Cătălin Botezatu, nu mă taxaţi, pantofii sunt frumoşi”, a fost reacţia Biancăi Rus.

Conform wowbiz.ro, Raluca Bădulescu nu s-a lăsat influenţată de rugăminţile fierbinţi ale concurentei. „Ținutele pe care le aveți, majoritatea, sunt atât de slabe! Vă sfătuiesc să vă puneți toate armele la bătaie: povești, discuții, tot ce aveți de comunicat.

Pentru că eu nu cred că publicul vă va vota pentru performanță stilistică! Stilistic, sunteți praf! Iar noi lucrăm cu materialul clientului, nu sunteți vreo inspirație pentru public, stilistic vorbind.”

Nici Maurice Munteanu nu a fost mai blând: „Nu ne putem bucura că vedem o concurentă care a venit cu un costumaș! (…) Noi am ajuns să ne bucurăm de faptul că cineva vine cu un sacou cu mărimea potrivită?”

În această seară veţi vedea cum au notat jurații până la urmă ținuta Biancăi Rus, dar și cu cum s-au prezentat celelalte concurente.


Accesează: