Evenimentul Zilei > Actualitate > Fostul președinte al SUA, implicat în scandalul Epstein. Imaginile au produs consternare
Fostul președinte al SUA, implicat în scandalul Epstein. Imaginile au produs consternare

Fostul președinte al SUA, implicat în scandalul Epstein. Imaginile au produs consternare

Dovezi incontestabile au apărut în mass-media americane cu preşedintele SUA, alături de sclavele miliardarului-pedofil Epstein.

În imaginile de mai jos îl vedem pe Bill Clinton în avionul privat al pedofilului-miliardar Jeffrey Epstein dar… şi alături de o sclavă sexuală pe care o ţine tandru de umăr.

Fotografiile, obținute de The Sun, îl arată pe Clinton relaxându-se la bordul așa-numitului „Lolita Express”, care se presupunea că a fost folosit pentru trafic de sex.

Într-una dintre fotografii, Clinton pozează cu Ghislaine Maxwell, despre care se spune că era „proxeneta” lui Epstein.

Într-o altă fotografie, Clinton apare cu mâna aşezată pe umărul lui Chauntae Davies,  una dintre „sclavele sexuale” ale celebrului miliardar care s-a sinucis anul trecut în celula sa.

Imaginile au fost realizate în timpul unei călătorii în Africa în 2002 şi avea legătură cu Fundația Clinton, potrivit raportului publicat.  Davies a declarat că a fost violată și agresată sexual de Epstein, dar nu a făcut plângeri la adresa lui Bill Clinton. Ea a spus: „Clinton s-a comportat minunat în călătorie. A stat în avion cu un trabuc în gură, jucând cărți… Era carismatic și amuzant,amabil și prietenos”, a declarat tânăra fată.

„Privind aceste imagini acum, ne întrebăm de ce Bill Clinton folosea avionul privat și ce ar fi putut să urmărească Jeffrey ademenindu-l pe fostul preşedintele”, se întreabă jurnaliştii de la The Sun.

Deși nu există dovezi că Bill Clinton era conștient de activitățile lui Epstein, acestea vor adăuga cu siguranță combustibil în teoriile despre elite și pedofilie.