Evenimentul Zilei > Politica > ATENȚIE! Care este PROGRAMUL Metrorex şi RATB de Crăciun şi Revelion
ATENȚIE! Care este PROGRAMUL Metrorex şi RATB de Crăciun şi Revelion

ATENȚIE! Care este PROGRAMUL Metrorex şi RATB de Crăciun şi Revelion

Trenurile de metrou circulă în prima şi a doua zi de Crăciun la interval de nouă minute pe toate cele patru magistrale, iar în celelalte zile până la sfârşitul anului vor ajunge în staţii la interval de opt minute, a anunţat Metrorex.

În 25 şi 26 decembrie, trenurile de metrou vor circula la interval de nouă minute pe Magistrala 1 (Republica- Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera), Magistrala 3 (Anghel Saligny- Preciziei) şi Magistrala 4 (Gara de Nord 2- Parc Bazilescu).

În celelalte zile până în 31 decembrie, trenurile de metrou vor circula pe cele patru magistrale la interval de opt minute.

De Revelion, metrourile vor circula toată noaptea, la interval de 10 minute între orele 24.00 şi 01.00, apoi la interval de 20 de minute, până la 05.00.

Din 1 până în 4 ianuarie 2015, trenurile de metrou vor circula pe toate cele patru magistrale la interval de nouă minute.

În funcţie de numărul călătorilor din perioada 22-24 şi 29-31 decembrie, Metrorex va introduce trenuri suplimentare pe magistralele 1, 2 şi 3.

Şi tramvaiele, troleibuzele şi autobuzele RATB vor circula în prima şi a doua zi de Crăciun la intervale mai mari, conform programului de weekend.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: