Evenimentul Zilei > Actualitate > ATENTATE PARIS. Gloanţele îi ŞUIERAU LA URECHE şi EA ÎNCĂ TASTA TELEFONUL. Ce-o fi fost în mintea femeii?
ATENTATE PARIS. Gloanţele îi ŞUIERAU LA URECHE şi EA ÎNCĂ TASTA TELEFONUL. Ce-o fi fost în mintea femeii?

ATENTATE PARIS. Gloanţele îi ŞUIERAU LA URECHE şi EA ÎNCĂ TASTA TELEFONUL. Ce-o fi fost în mintea femeii?

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la restaurantul din Paris atacat de teroriști cu puşti-mitralieră Kalaşnikov sunt publice de acum şi arată cum a reacţionat o femeie sub ploaia de gloanţe.

Doamna din imagini a intrat în restaurant şi părea foarte atentă la telefonul ei. Cu toate că în jurul ei se dezlănţuise haosul, femeia continua să tasteze pe telefon şi nu părea foarte grăbită să se adăpostească. Greu de spus ce se întâmpla în mintea respectivei, al cărei exemplu nu a fost copiat de un bărbat, care s-a aruncat la podea imediat ce a putut.

Plăcerile MACABRE ale BESTIEI JIHADISTE Abdelhamid Abaaoud, FIARA teroristă care a GÂNDIT baia de SÂNGE de la Paris | GALERIE FOTO si VIDEO

De la CLUBBERUL AFEMEIAT la BESTIA JIHADISTĂ. Cum l-a TRANSFORMAT ISIS pe Abdelhamid Abaaoud dintr-un şmecheraş RĂSFĂŢAT RATAT în TERORISTUL FEROCE capabil să comită BAIA de SÂNGE de la Paris

CÂT DE SIMPLU COORDONA Abdelhamid Abaaoud OPERAŢIUNILE SÂNGEROASE. Dezvăluirea unui agent antiterorist

PANICĂ şi GROAZĂ. Franţa se pregăteşte PENTRU ATAC TERORIST CHIMIC. Dovezile sunt clare

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: