Evenimentul Zilei > Politica > Atac dur la Firea și la Orban. Cum i-a catalogat Băsescu
Atac dur la Firea și la Orban. Cum i-a catalogat Băsescu

Atac dur la Firea și la Orban. Cum i-a catalogat Băsescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu, candidat la funcţia de edil al Capitalei din partea PMP, i-a criticat marţi pe primarul general Gabriela Firea și pe premeirul Ludovic Orban.

Actualul europarlamentar a catalogat faptul că Firea și soţul acesteia, Florentin Pandele, s-au fotografiat cu copiii într-o sală de clasă, deşi accesul părinţilor în şcoli nu este permis, drept „demagogie tipic politică”.

Nici premierul Ludovic Orban nu a scăpat de mustrarea lui Băsescu.

„Spun doar că lipsa de eleganţă a unora doar se vede şi în astfel de comportamente. Sigur că mulţi văd: primarul general şi cu soţul şi cu tot alaiul au intrat în şcoală şi eu nu pot intra. Au văzut mulţi părinţi imaginea. E la fel ca aia cu Ludovic Orban: nu staţi mai mult de doi la un loc şi el era cu o liotă întreagă în birou, aveau rom în ceaşca de cafea şi pufăiau acolo fără măşti, fără nimic. Deci, demagogia tipic politică”, a declarat Băsescu, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

Casele de pariuri au un favorit la foruliul de primar general. Candidatul dreptei la alegerile din București, Nicușor Dan, este creditat cu prima șansă, care îi oferă cota 1.60.

De asemenea, privind secțiunea de cote pariuri alegeri București in timp real de pe portalul Gnttips.ro, observăm că Gabriela Firea are șansa a doua, cota sa fiind de 2.25.

În schimb, fostul președinte Traian Băsescu, înscris în cursă pentru a obține încă un mandat în fruntea Capitalei, are cota 10.00 la pariuri pe alegeri locale 2020.

Ioan Sîrbu, candidatul susținut de Victor Ponta, are cota 30.00, în timp ce Călin Popescu-Tăriceanu abia cota 100.00. În schimb, cota ca unul dintre ceilalți candidați înscriși să câștige mandatul de primar este de 50.00. La această categorie intra nume precum actorii Florin Călinescu și Bogdan Stanoevici, Octavian Bădescu, Radu Moraru, Radu Ghidău, Alexandru Coita sau Claudiu Richard Târziu.

Deși specialiștii așteaptă un duel dintre Nicușor Dan și Gabriela Firea, Traian Băsescu speră să provoace surpriza și să-i convingă pe bucureșteni să-i acorde un nou vot.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: