Evenimentul Zilei > Politica > Nicușor Dan, primul pierzător în lupta pentru Primăria Capitalei? Robert Turcescu: „Băsescu va fi primar”
Nicușor Dan, primul pierzător în lupta pentru Primăria Capitalei? Robert Turcescu: „Băsescu va fi primar”

Nicușor Dan, primul pierzător în lupta pentru Primăria Capitalei? Robert Turcescu: „Băsescu va fi primar”

Un scandal uriaș a izbucnit la început de campanie electorală după ce Dana Budeanu a scos în spațiul media o înregistrare compromițătoare pentru Nicușor Dan.

Menționăm că Nicușor Dan era cotat până la izbucnirea acestui scandal, unul dintre candidații importanți pentru fotoliul de primar general al Capitalei.

Deputatul PMP Robert turcescu a reacționat imediat după apariția acestei înregistrări postând pe pagina sa de socializare un mesaj, în care spune că Traian băsescu ar avea vele mai mari șanse să preia funcția de primar general.

Turcescu vede un culoar pentru Băsescu să câştige Primăria Capitalei, mai ales că deputatul anticipează şi alte asemenea lovituri pentru candidatul PNL-USRPLUS.

În înregistrare se poate auzi cum Nicușor Dan își folosește influența pentru a ajuta niște oameni de afaceri din Sectorul 4 să nu fie sancționați de către Primăria Sectorului 4.

Pe înregistrare este rostit numele unui controversat om de afaceri și se pare că ar fi vorba despre Mihai Mitrache, cel care are mai multe probleme cu Primăria Sectorului 4 din cauza unei locații din „Parcul Lumea Copiilor”.

„Traian Băsescu va fi primarul Capitalei. Aici nu e despre mofturi, fițe și figuri. E, pur si simplu, cel mai bun. Știe ce are de făcut, programul e clar, va așeza Bucureștiul in rindul capitalelor europene.

Nicusor vrea, dar e greu la deal cu boii mici. Daca mai apare vreo lebădă neagră după ce-a aterizat aia gri cu telefonul, nu prinde nici Revelionul in București, darămite fotoliul de primar.

Iar Firea e dusă din toate punctele de vedere.

Fiți pragmatici și realiști: Băsescu e cel mai bun, mai ales ca vin vremuri tare grele…”, scrie Turcescu pe Facebook.

Nicușor Dan a reacționat și el după publicarea acelei înregistrări spunând că PSD folosește „mijloace murdare” după ce Dana Budeanu a făcut publică o înregistrare despre care susține că ar fi compromițătoare pentru candidatul susținut de USR PLUS și PNL la Primăria București.

„Mafia din PSD si urmasii lui Dragnea folosesc aceleasi mijloace murdare cu care ne-au obisnuit pentru a incerca sa opreasca indepartarea de la butoane a lor si a administratiei corupte, condusa de Gabriela Firea”, susține Nicușor Dan.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: