Evenimentul Zilei > Politica > Atac dur al lui Codrin Ștefănescu. „Șoșoacă face ce trebuia să facă PSD”
Atac dur al lui Codrin Ștefănescu. „Șoșoacă face ce trebuia să facă PSD”

Atac dur al lui Codrin Ștefănescu. „Șoșoacă face ce trebuia să facă PSD”

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu își continuă atacurile la adresa conducerii PSD. El consideră că senatorul Diana Șoșoacă „face de o mie de ori mai mult decât Ciolacu, Dâncu, Grindeanu și toți academistii securistoizi din PSD”.

Atac dur al lui Codrin Ștefănescu. Codrin Ştefănescu, un apropiat al lui Liviu Dragnea, a lansat, în ultima perioadă atacuri dure la adresa liderului PSD, Marcel Ciolacu cât și la ceilalți social-democrați din conducerea partidului.

„Șoșoacă face ce trebuia să facă PSD”

De această dată el a lăudat desele apariții publice ale senatorului Diana Șoșoacă, considerând că aceasta face ce trebuia să facă PSD-ul. Mai mult, Ștefănescu consideră că este singura în lupta căntra „reziștilor”. Și nu că nu este ajutată, ba chiar este înjurată.

„Șoșoacā face ceea ce trebuia sā facā PSD! Adicā ia poziție publicā, se implicā, urlā la guvern! Șoșoacā face de o mie de ori mai mult decât Ciolacu, Dâncu, Grindeanu și toți academistii securistoizi din PSD! Șoșoacā face opoziție, intr-o perioadā in care nu mai face nimeni! Trecutul ei rezist începe ușor sā se ștergā, sā devinā o voce! Așa cā, nu o mai înjurați! Luptā și ea împotriva reziștilor și din pācate e singurā in lupta asta!”, a scris pe pagina sa de Facebook, Codrin Ștefănescu.

„Câți oameni trebuie să mai moară ca dumneavoastră să vă dați demisia”

Numai în ultimele ore, Diana Șoșoacă a fost prezentă atât în mijlocul minerilor din Valea Jiului, însuflețind spiritele, cât și la incendiul de la Institutul „Marius Nasta”. Ea i-a cerut, în față, demisia ministrului sănătății Vlad Voiculescu.

„Câți oameni trebuie să mai moară ca dumneavoastră să vă dați demisia? Spuneți! Sunteți pentru a doua oară ministru al sănătății! E dreptul meu! Dumneavoastră sunteți numit!”, a intervenit senatoarea Diana Șoșoacă, recent exclusă din grupul AUR, luându-l la rost pe Vlad Voiculescu la poarta spitalului, unde ministrul era înconjurat de presă.

„Nu aveți bunul simț să vă dați demisia! 22 de morți la spitalul Matei Balș și până acum nu v-ați dat demisia. Poporul vă cere demisia”, a tunat Diana Șoșoacă, potrivit materialului live de pe Facebook.