Evenimentul Zilei > Social > Astrologul Mădălina Manole a murit subit la doar 39 de ani. Aceasta a avut mai multe probleme de sănătate
Astrologul Mădălina Manole a murit subit la doar 39 de ani. Aceasta a avut mai multe probleme de sănătate

Astrologul Mădălina Manole a murit subit la doar 39 de ani. Aceasta a avut mai multe probleme de sănătate

Astrologul Mădălina Manole a murit luni seara, la vârsta de 39 de ani. Aceasta era unul dintre cei mai cunoscuți astrologi din media, ia potrivit surselor apropiate de familia ei, suferea de mai multe probleme de sănătate.

Mădălina Manole a fost internată în 2022 în spital, din cauza mai multor probleme de sănătate. Vestea morții sale i-a șocat pe mulți, iar sute de mesaje de condoleanțe au fost scrise pe pagina ei de socializare.

Astrologul Mădălina Manole a avut mai multe probleme de sănătate

Cât timp a stat în spital, s-a depistat că suferă de „colică abdominală, deshidratare completă și blocaj renal”, potrivit informațiilor furnizate de surse apropiate familiei.

Așa cum, probabil, unii dintre voi au aflat deja, Mădă a plecat aseară într-o lume mai bună. Vom reveni cu informații despre ziua când ne vom despărți, doar fizic, de ea, imediat ce vom avea detalii. Vă mulțumim!”, se arată într-o postare de pe pagina ei de Facebook.

Imediat după vestea tristă, fanii au scris mesaje de încurajare și condoleanțe pentru familia Mădălinei.

Moartea subită a astrologului a îndurerat inimile tuturor: „Sincere condoleanțe! Cuvinte sunt de prisos! Suflet tânăr, destin nedrept…”, „Nu îmi vine să cred …simpla, caldă și extrem de muncitoare cu un gând și o vorbă bună pentru fiecare. Ceea ce pot sa spun este că îmi doresc enorm ca sufletului ei sa fie așezat acolo unde merită în Lumina pentru că Madalina Manole va rămâne mereu o Lumină”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate pe pagina sa.

Mădălina Manole a fost inginer specializat în electronică şi telecomunicaţii, însă cu timpul astrologia i-a devenit profesie.

Aceasta a debutat în presă, iar apoi a apărut la diverse televiziuni din România, precum Observator, TVR 2, Look TV sau Digi 24. Ulterior, s-a îndreptat către print şi online unde a realizat pentru numeroase publicații rubrica dedicată horoscopului, potrivit a1.ro.

Cum a descoperit Mădălina Manole astrologia

În urmă cu mai mult timp, astrologul Mădălina Manole a vorbit despre cum a descoperit astrologia și a făcut din asta o profesie. „Iubesc să scriu, să vorbesc şi să ajut oamenii, dar nu ştiam cum să le îmbin. Formula magică, astrologia, am descoperit-o de mică, însă abia după ce mi-am pus câteva (multe) întrebări existenţiale şi după ce experienţele vieţii mi-au rămas fără explicaţie, am pornit să descifrez misterele Universului”.