Evenimentul ZileiMondenAsta nu e Simona Halep pe care o știam. Ce mesaj a putut avea pentru iubitul ei….

Asta nu e Simona Halep pe care o știam. Ce mesaj a putut avea pentru iubitul ei….

Asta nu e Simona Halep pe care o știam. Ce mesaj a putut avea pentru iubitul ei….
Simona Halep, 28 de ani, se relaxează în cadrul unui tur al Europei alături de iubitul ei, Toni Iuruc.

Simona Halep a arătat fanilor cât de mult își iubește partenerul în timpul vacanței petrecute pe traseul Budapesta – Viena- Paris.

Din „orașul iubirii”, Simona Halep a postat mai multe fotografii de lângă Muzeul Luvru din Paris. „Când mă uit la oameni şi ei se uită la mine zâmbind, atunci ştiu că sunt iubită”, este mesajul neobișnuit lăsat de Simona Halep, care întodeauna a ținut să își păstreze pentru ea sentimentele pe care le are față de anumite persoane. Cuvintele adresate lui Toni Iuruc nu mai au nevoie de comentarii.

Ne puteți urmări și pe Google News

În anul care vine, Simona are de gând să se căsătorească şi deja se gândește la nunta cu iubitul ei, care va avea loc în luna septembrie.

„Se vor căsători la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos și va avea loc la un restaurant de lux din Constanța. Va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești.
Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport. Vor fi sute de invitați, poate chiar o mie! Totul a fost deja stabilit. Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile!

Simona își dorește minumum trei copii, iar Toni s-a lăsat convins de avantajele de a avea o familie atât de numeroasă! Simona este decisă să mai joace tenis la nivel înalt încă niște ani. Vor deveni părinți abia când ea va face un pas înapoi din lumea sportului pentru a se dedica familiei”, a spus un apropiat al Simonei.


Accesează: