Evenimentul Zilei > Actualitate > Asisteta şefă şi medicul şef de la secţia ATI a Spitalului de ARŞI din Capitală sunt AUDIAŢI de autorităţile de la Serviciul OMORURI
Asisteta şefă şi medicul şef de la secţia ATI a Spitalului de ARŞI din Capitală sunt AUDIAŢI de autorităţile de la Serviciul OMORURI

Asisteta şefă şi medicul şef de la secţia ATI a Spitalului de ARŞI din Capitală sunt AUDIAŢI de autorităţile de la Serviciul OMORURI

Asistenta şefă de la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Arşi din Capitală este audiată în această dimineată de poliţiştii de la Serviciul Omoruri. Surse judiciare au declarat pentru Agerpres că la audieri urmează să apară şi medicul şef ATI.

Ministerul Sănătăţii a suspendat joi activitatea secţiei de Terapie Intensivă a Spitalului de Arşi după ce a fost făcută publică o înregistrare video cu un pacient care avea o rană plină cu viermi.

"Difuzati aceasta filmare pentru ca Spitalul de Arsi a ajuns sa omoare oameni si ceva trebuie schimbat!", a fost mesajul unui medic din cadrul Spitalului de Arşi, care a oferit presei filmarea cu pacientul pe rana căruia colcăiau viermii, sub protecţia anonimatului.

Ulterior, pacientul respectiv s-a stins din viaţă, iar purtătorul de cuvânt al instituţiei sanitare a declarat că motivul decesului a fost altul decât infecţia provocată de larvele depuse pe rana sa.

Decesul unei paciente face obiectul unui alt caz revoltător petrecut la Spitalul de Arşi din Bucureşti, în luna iunie. O femeie a murit din cauză că i-a fost determinată incorect grupa de sânge, astfel administrându-i-se prin transfuzie o grupă sanguină străină de cea pe care o avea. Incidentul s-a petrecut în data de 13 iunie, iar cazul a fost raportat abia pe 27, două săptămâni mai târziu.

Din nou, ca în cazul bătrânului cu rana invadată de larve de muşte, purtătorul de cuvânt al spitalului a declarat că moartea pacientei a survenit din motive străine transfuziei de sânge, scrie HotNews.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: