Fosta asistentă a postat pe contul său de socializare o fotografie dde pe patul de spital, semn că încă mai are probleme, după incidentul de acum duă luni.

Vedeta a ajuns de mai multe ori pe perfuzii, la spital.

Loredana Chivu a înghițit acum două luni un pumn de ăastile. Ea ajuns de urgență la spital, după ce a fost găsită de mama sa. În ciuda faptului că zvnurile susțin că blondina ar fi vrut să se sinucidă, după ce s-a despărțit de iubitul ei, Mihai, vedeta spune că a luat pastilele din greșeală.

Fosta asistentă a dorit să lămurească lucrurile. Astfel, pe pagina sa de Facebook, vedeta a scris un mesaj:

„Am obosit să dau explicații despre viața mea personală! Pentru cei care scriu articole și pentru cei care faceți știri la tv despre mine, aveți numărul meu de telefon, unde vă stau la dispoziție cu adevărul despre cele întâmplate, nu lucruri înflorite care îmi fac doar rău! Precizez că și relația mea cu Mihai s-a terminat în termeni amiabili…Vă rog, nu mai scormoniți tot felul de povești când adevărul este doar la noi. Tot ce vreau este să treacă acest scandal și să revin la viața mea normală! Mulțumesc din suflet pentru toate mesajele de susținere! Vă respect și vă iubesc! Cu Dumnezeu înainte”, a scris Loredana Chivu pe pagina ei de Facebook.