Asia Express continuă. Cine sunt vedetele care au semnat cu Antena 1

Asia Express continuă. Cine sunt vedetele care au semnat cu Antena 1 Sursa foto: Antena1

Asia Express continuă cu o nouă ediție plină de aventuri și emoție. Filmările vor începe la finalul lunii februarie și, cel mai probabil, emisiunea prezentată de Irina Fodor va fi difuzată în toamna acestui an.

Au apărut primele informații despre viitoarea ediție a emisiunii Asia Express. Show-ul de la Antena 1 va fi prezentat tot de Irina Fodor. Filmările vor începe la finalul lunii februarie, iar concurenții au fost aleși pe sprânceană. Pentru premiul cel mai mare se vor lupta nouă echipe, printre care și fiica lui Florin Salam.

În luna încep filmările pentru Asia Express

Mona Segall, producătorul emisiunii a reușit să o coopteze pe Betty, care ar putea participa alături de soțul ei. Încă nu este clar dacă Bogdan Vișănescu va intra în concurs alături de fiica lui Salam. Dar, în locul acestuia poate intra în concurs Roxana Dobre, soția celebrului manelist.

O altă vedetă care ar putea lua startul la Asia Express este Andrei Ursu, care nu va mai participa la emisiunea Te cunosc de undeva. Printre numele vehiculate se mai află și celebra cântăreță Anca Țurcașiu, care ar putea face echipă cu fiul ei, Radu Alexandru. Se zvonește că și Mihai Găinușă ar fi semnat cu Antena 1. Fostul prezentator de la Cronica Cârcotașilor va concura alături de Oana Paraschiv.

Ne puteți urmări și pe Google News
Detalii din culisele Asia Express

Sursa foto: Antena1

Anca Țurcașiu și Mihai Găinușă, printre vedetele care vor lua startul în aventura vieții

Publicația Capital.ro a anunțat că Mihai Găinușă și-ar fi luat două luni de concediu de la Național FM, unde prezintă matinalul. Lista vedetelor care vor participa la Asia Express este și celeberul căntăreț Damina Drăghici.

Sezonul șase America Express a fost câștigat de perechea formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Influencerițele s-au luptat pentru premiul cel mare cu echipa formată din Aris și Alexia Eram, copii Andreei Esca.

Au fost anunțate echipele care vor participa la Asia Express 2024

Sursa foto: Arhiva EvZ

Asia Express 2024 se va desfășura în Thailanda, Malezia și Filipine

Echipele care vor lua startul în ultima ediție din Asia Express vor avea partea de aventura vieții. Mona Segall îi va trimite în misiune în țări exotice precum Thailanda, Malaezia și Filipine. Cel mai probabil, Antena 1 va difuza showul în această toamnă.