Evenimentul ZileiPolitica„Ascult de la Beethoven la Guţă”. Care sunt melodiile preferate ale parlamentarilor

„Ascult de la Beethoven la Guţă”. Care sunt melodiile preferate ale parlamentarilor

„Ascult de la Beethoven la Guţă”. Care sunt melodiile preferate ale parlamentarilor
Evenimentul zilei a contactat mai mulţi parlamentari şi i-a întrebat care este melodia lor favorită. Gusturile diferă, însă cei mai mulţi deputaţi preferă opera şi muzica clasică. Lipsit de prejudecăţi, un deputat a mărturisit că îl ascultă pe Nicolae Guţă.

Deputatul PNL, Daniel Gheorghe, a declarat că nu are o melodie preferată. „Nu pot spune că am o melodie preferată, dar ascult de la muzică clasică la rapp și de la folclor autentic românesc la pop-rock, mai tot ce găsesc a fi de calitate. De asemenea, muzica cu caracter patriotic ori cea de factura bizantină sunt pe lista genurilor care mă pot mișca adânc”, a punctat Gheorghe.  

Robert Turcescu, deputat PMP, a subliniat că „Nu există <<melodie favorită>>. Îmi place muzica, punct. Dar am o piesă a mea şi a Ioanei (fata mea cea mare), <<I don’t wanna miss a thing>> şi una a mea şi a Verei (fata mea cea mică), <<Englishman in New York>>.” 

Ne puteți urmări și pe Google News

Melodia preferată a liderului USR, Nicuşor Dan, este Granița-n raniță, a Adei Milea.  

Deputatul PSD, Gabriel Petrea, a precizat că „Ascult orice fel de muzică, nu fac nicio diferenţă şi nu am nicio melodie favorită”. 
Robert Sighiartău, deputat PNL, preferă să asculte muzică clasică, „cum ar fi Vivaldi, Bach, Beethoven.” 
Deputatul PSD, Petre-Florin Manole, a dezvăluit că „Nu am o melodie favorită. De toate, de la Beethoven la Guţă, depinde de stare.” 

Valeriu Steriu, deputat PMP, a mărturisit că „Sunt un mare consumator de muzică. Pot spune că îmi place foarte, foarte mult muzica pop-rock. Începând cu Pink Floyd, după aceea urmează alte formaţii mai mult sau mai puţin pop-rock. Ascult de la The Beatles şi până la generaţia nouă. Aşa, din Pink Floyd, orice melodie de pe The Wall, dar şi melodiile lor individuale, şi Roger Waters şi David Gilmour.” 

Deputatul PSD, Nicolae Bacalbaşa, ascultă operă şi muzică clasică. „Nevasta mea e aproape o profesionistă în materie de operă, așa încât ascult toată ziua operă. Ea, de exemplu, e o mare amatoare de Bellini (Vincenzo Bellini compozitor italian al operei bel canto – n.r.). Ascult muzica soției mele, că vorba aceea <<bărbatul e din satul nevestii>>. Și, în special, ce apare la Metropolitan Opera din NewYork ce se transmite pe Mezzo. La ora actuală, într-adevăr, ai posibilități infinite.” 


Accesează: